×
Bikinivonal formázás az X-Epil termékekkel

Bikinivonal formázás az X-Epil termékekkel

Számos nő számára a bikinivonal-szőrzet eltávolítása még mindig nagy kihívást jelent. Az X-Epil termékei többféle megoldást is kínálnak a probléma megoldására.

A Bikiniszezon idején, strandolás, fürdőzés idején illik a bikinivonalat rendben tartani, hiszen manapság a szőrtelenítés az ápoltság alapköve, a szépségápolás része. Az intim területek szőrtelenítése elég kényes feladat, ezért fontos, hogy szánjunk rá elegendő időt, nyugodt körülmények között végezzük a szőrtelenítést.

Több féle módszer is létezik, hogy simává varázsold a legkényesebb testrészedet, az X-Epil tippje a következő:


X-Epil használatra kész gyantacsík bikini-hónaljra, 

  • Praktikus, mert nem igényel egyéb eszközt, a gyanta már a lehúzó csíkon található
  • Gyors, mert néhány másodperc felmelegítés után már használható, elég a bőrre simítani majd egy hirtelen mozdulattal lehúzni
  • Eredményes, mert a gyanta gyökerestől távolítja el a szőrszálakat, ami több hétig tartó simaságot eredményez
  • Higiénikus, mert használat után egyszerűen kidobjuk, a szettben található olajos törlőkendő segít a bőrön maradt gyanta hatékony eltávolításában.

 

 

X-Epil Eldobható női borotva 3 pengével, flexibilis fejjel

Használata: egyszerű, gyors és fájdalommentes. Ergonómikusan kialakított gumírozott nyele lehetővé teszi kényelmes használatot.  A 3 pengés, felxibilis feje könnyedén követi a test vonalait, így a legrejtettebb zugokat is eléri. Aloe- és E-vitamin tartalmú krémező csíkkal van ellátva, mely csökkenti a bőrirritációt. Fontos, hogy borotvát soha ne használjunk száraz bőrön, ezért a legjobb, ha zuhanyozás közben végezzük el a szőrtelenítés, amihez az X-Epil intimo intim mosakodót ajánljuk.

X-Epil Bikini trimmer

Praktikus trimmelő mini pengéje  segíti a szőr hosszúságának csökkentését ill. az intim területeken történő pontos borotválást.


 

 

X

Iratkozz fel az exkluzív ajánlatokra!

Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

Melyik szőrtelenítő terméket válasszam?

Mutasd a hozzám illő terméket
© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK