×

X-Epil Akciók

Glamour-napok 2019 - LEJÁRT AKCIÓ

A kedvezményre jogosító kuponokat keresd az októberi GLAMOUR magazinban található GLAMOUR-kuponfüzetben, és a GLAMOUR-napok applikációban!

Glamour-napok 2018 – Idén ősszel is várnak az X-Epil kuponok - LEJÁRT AKCIÓ

2018. október 11. és 14. között újra startol az őszi Glamour-napok! Ne felejtsd el beváltani Glamour-kuponjaid kedvenc X-Epil termékeidre! A DM és Rossmann üzletekben is kiemelt X-Epil akciókkal várunk, a hagyományokhoz híven már 0. naptól.

Tovább olvasom »

2018-as tavaszi Glamour napok – Hol válthatod be az X-Epil kuponokat? - LEJÁRT AKCIÓ

Ismét elérkezett a Glamour-napok ideje, amikor akciós kuponok ellenében kedvezményesen szerezheted be az X-Epil termékeket. 2018. április 11. és 15. között 25% kedvezménnyel vásárolhatsz. Részletekért olvass tovább!

Tovább olvasom »

Hamarosan újra startol a Glamour napi vásárlási láz! - LEJÁRT AKCIÓ

2017. október 11. és 15. között újra Glamour napok! Látogass el a Rossmann drogériákba, hiszen minden X-Epil borotvát, Használatra kész gyantacsíkot, illetve Intimo terméket és terhességi tesztet 25% kedvezménnyel szerezhetsz be akciós kupon ellenében!

Tovább olvasom »

Kihagyhatatlan akció a Rossmann áruházakban! - LEJÁRT AKCIÓ

Most érdemes az X-Epil görgős gyantaszettjeit keresned a Rossmann áruházakban, hiszen kihagyhatatlan árakkal találkozhatsz.

Tovább olvasom »

Akció a Rossmann drogériákban - LEJÁRT AKCIÓ

Készülj a nyaralásra, és szerezd be a szőrtelenítés eszközeit most akciósan. A tökéletes sima bőr egy kellemes nyaralás elmaradhatatlan része, ehhez ajánljuk Számodra az X-Epil hideg gyantacsíkjait.

Tovább olvasom »

X-Epil szőrtelenítő krém akció a Rossmann áruházakban - LEJÁRT AKCIÓ

A szeszélyes április rengeteg meglepetést tartogat, melynek most te is részese lehetsz a Rossmann drogériákban. Keresd a polcokon az X-Epil Szőrtelenítő krémet, amihez most 33% kedvezménnyel juthatsz hozzá 2017- április 24. és 28. között. Köszöntsd az igazi tavaszt pihe-puha lábakkal!

Tovább olvasom »

Startol a Glamour napi vásárlási láz! - LEJÁRT AKCIÓ

Glamour napok április 6-9. között tombol. Keresd az X-Epil akciós kuponjait a Glamour Magazin kuponfüzetében, vágd ki őket, és használd ki a 25%-os kedvezményt.

Tovább olvasom »

Árzuhanás az Interspar áruházakban - LEJÁRT AKCIÓ

Kezd a tavaszt selymesen sima lábakkal, ehhez most ajánljuk figyelmedbe az X-Epil 18 csipeszes epilátorát. SŐT, ha most látogatsz el valamelyik Interspar áruházakba akkor 25%-os kedvezménnyel szerezheted be a kedvencedet.

Tovább olvasom »

Tavaszindító X-Epil kedvezmények a Rossmann áruházakban. - LEJÁRT AKCIÓ

Tavasz közeledtével remek akcióra bukkanhattok a Rossmann drogériákban! Keressétek az üzletek polcain a X-Epil cserélhető fejes női borotváját vagy a hozzá tartozó 4 db-os borotva betétet, és éljetek a 25%-os kedvezménnyel.

Tovább olvasom »

Kedvezményes árak a Rossmann drogériákban! - LEJÁRT AKCIÓ

Keresd az akciós X-Epil termékeket a Rossmann drogériákban. A következő termékeket találod kedvezményes kínálatban: 250 ml X-Epil Intimo intim mosakodógél, 20 db-os intim törlőkendő, 1 illetve 2 db-os X-Epil terhességi gyorsteszt csíkok.

Tovább olvasom »

X-Epil Intimo kedvezmény a Rossmann drogériákban - LEJÁRT AKCIÓ

Intim higiénia a napi tisztálkodási rutin részeként az év minden szakaszában fontos. Az X-Epil Intimo törlőkendő egész napos frissességet és védelmet biztosít számodra. Most a Rossmann drogériákban csupán 269 Ft-ért tudom beszerezni. Siess mert az akció csak december 9-ig érvényes.

Tovább olvasom »

Cserélhető fejes női borotva AKCIÓ - LEJÁRT AKCIÓ

Kétségtelenül a szőrtelenítés szezonja a nyár, azonban a gyengéden ápolt láb, hónalj és bikini vonal nemcsak a fürdőruha szezonban fontos. Ha most betérsz valamelyik Rossmann drogériába, akkor 25%-kal olcsóbban tudod beszerezni az X-Epil cserélhető fejes női borotváját.

Tovább olvasom »

Bomba árak a Rossmann dorgériákban - LEJÁRT AKCIÓ

Egészségünk megőrzése szempontjából nem hagyhatjuk figyelmen kívül az intim területek védelmét. Vásárolj 25%-os kedvezménnyel X-Epil Intimo termékeket, az ország bármely Rossmann üzletében. Az akció 2016. október 14-ig érvényes

Tovább olvasom »

Újra indul a Glamour napi vásárlási láz! - LEJÁRT AKCIÓ

Jó hírünk van, idén ősszel is csatlakoztunk a Glamour Napokhoz, amikor a vásárlássé a főszerep. Keresd a Glamour Magazin kuponfüzetében a X-Epil kuponjait és spórolj 25%-t.

Tovább olvasom »

Cserélhető fejes női borotva akció! - LEJÁRT AKCIÓ

Most térj be valamelyik Rossmann drogériába, és vásárolj olcsóbban X-Epil cserélhető fejes női borotvakészüléket.

Tovább olvasom »

Kihagyhatatlan X-Epil epilátor akció - LEJÁRT AKCIÓ

Nyári X-Epil kedvezmény az Expert áruházakban! Keresd az X-Epil epilátort és fizess csak 5.999 Ft-t.

Tovább olvasom »

X-Epil szőrtelenítő krém akció a dm drogériákban - LEJÁRT AKCIÓ

Ha gyors szőrtelenítésre van szükséged, akkor válaszd a fájdalommentes megoldást az X-Epil szőrtelenítő krémet. A dm drogériákban most csupán 549 Ft-ért szerezheted be a nyár egyik kihagyhatatlan kellékét.

Tovább olvasom »

X-Epil Intimo kedvezmények - LEJÁRT AKCIÓ

Most érdemes betérned a Rossmann drogériákba, hiszen a 250 ml-es X-Epil Intimo mosakodógél mellé 3 pengés eldobható női borotvát adunk ajándékba.

Tovább olvasom »

X-Epil szőrtelenítési akciók a Rossmann drogériákban - LEJÁRT AKCIÓ

Most érdemes betérned a Rossmann drogériákba, hiszen kedvezményes árakkal találkozhatsz.

Tovább olvasom »

Most már az Euro Family üzletekben is vásárolhatsz X-Epil termékeket - LEJÁRT AKCIÓ

Egyes X-Epil termékek júniustól az Euro Family hálózatában is megtalálható. Készülj fel már most a nyaralásra, és szerezd be kihagyhatatlan áron az X-Epil epilátort, vagy az X-Epil eldobható borotvát. Az akciós árakat keresd az Euro Family üzletekben!

Tovább olvasom »

Bomba árak a Rossmann drogériákban! - LEJÁRT AKCIÓ

Most térj be a Rossmann áruházakba, hiszen az X-Epil görgős gyantaszettjeit 28%-kal olcsóbban tudod megvásárolni.

Tovább olvasom »

Nyárindító kedvezmények az Auchan áruházakban! - LEJÁRT AKCIÓ

Kezdd a nyarat sima selymes bőrrel. Ehhez most segítséget adunk, hiszen az Auchan áruházakban kihagyhatatlan árakkal találkozhatsz.

Tovább olvasom »

X-Epil Intimo kedvezmények a Rossmann drogériákban! - LEJÁRT AKCIÓ

Most bomba áron lehet a Tiéd az X-Epil Intimo mosakodó gél, és az X-Epil terhességi gyorsteszt csíkok. Az akció május 13-ig érvényes!

Tovább olvasom »

Szezon előtti szőrtelenítési akció! - LEJÁRT AKCIÓ

A Rossmann drogéiákban most kihagyhatatlan árakkal találkozhatsz, hisz akár 35% -kal olcsóbban juthatsz hozzá az X-Epil Happy Roll gyantázószetthez, vagy az X-epil Szőrtelenítő Krémhez. Látogass el most a Rossmann áruházakba, és várd a nyarat selymes bőrrel.

Tovább olvasom »

Gyantapatron akció az Interspar üzletekben! - LEJÁRT AKCIÓ

Szőrtelenítésben a gyantázásra szavazol, akkor ezt az akciót Neked találtuk ki. Ha most betérsz valamelyik Interspar áruházban, akkor az X-Epil gyantapatronokat csupán 599 Ft-ért tudod megvásárolni.

Tovább olvasom »

Kihagyhatatlan X-Epil Happy Roll kedvezmény! - LEJÁRT AKCIÓ

Lepd meg magad vagy barátnődet egy X-Epil Happy Roll gyantázó szettel! A Tesco üzleteiben most csupán 3.990 Ft-ért vásárolhatod meg a készüléket.

Tovább olvasom »

X-Epil Intimo Kedvezmények az Auchan áruházakban! - LEJÁRT AKCIÓ

Most vásárolj X-Epil Intimo mosadkodó gélt az Auchan áruházakban, hiszen ajándékba egy X-epil eldobható borotvát adunk Neked. Az akció május 4-ig érvényes!

Tovább olvasom »

X-epil kedvezmények a Rossmann áruházakban - LEJÁRT AKCIÓ

Most megéri betérned a Rossmann drogériákba, hiszen a három pengés eldobható borotvát 699 Ft helyett csupán 599 Ft tudod megvásárolni, míg az X-Epil terhességi gyorstesztet pedig 33%-kal olcsóbban csak 499 Ft-ért lehet a Tiéd. Siess mert az akció április 29-ig érvényes.

Tovább olvasom »

Auchan kupon kedvezmények - LEJÁRT AKCIÓ

Kérd a pénztárnál az Auchan kuponfüzetet és élj Te is az X-Epil kedvezményekkel. Az akció április 27-ig érvényes.

Tovább olvasom »

X-Epil terhességi gyorsteszt akció a DM áruházakban! - LEJÁRT AKCIÓ

22%-os kedvezménnyel csupán 499 Ft-ért vásárolhatod meg a 2 db-os X-Epil terhességi gyorstesztet a dm drogériákban. Az akció április 26-ig érvényes!

Tovább olvasom »

Tavaszi Glamour napok az X-Epil-lel! - LEJÁRT AKCIÓ

Újra itt a vásárlási láz! Keresd a Glamour Magazin kuponfüzetében az X-Epil kuponjait, és használd ki a 25%-os kedvezményt.

Tovább olvasom »

Gyantapatron akció a DM drogériákban! - LEJÁRT AKCIÓ

Vásárolj 3 db X-Epil Happy Roll Aloe Verás gyantapatront, és fizess csak 2 db-ért.

Tovább olvasom »

Kihagyhatatlan X-Epil Intimo kedvezmények!- LEJÁRT AKCIÓ

Most érdemes X-Epil Intimo termékeket vásárolnod a Rossmann drogériákban, hiszen akár 26%-ot is spórolhatsz. Az akció március 25-ig érvényes.

Tovább olvasom »

X-Epil eldobható női borotva akció - LEJÁRT AKCIÓ

Most érdemes eldobható női borotvát vásárolnod, hiszen a Tesco áruházakban akár -20%-kal olcsóbban tudod beszerezni őket. Az akció március 31-ig érvényes.

Tovább olvasom »

X-Epil akció a Rossmann drogériákban - LEJÁRT AKCIÓ

X-Epil borotva a kedvenced? Akkor most érdemes a Rossmann drogériákba látogatnod, hiszen a két pengés borotvát most csak 449 Ft-ért tudod megvásárolni. Az akciós március 4-ig érvényes. Siess nehogy lemaradj!

Tovább olvasom »

25%-os akció az Extreme Digital-nál - LEJÁRT AKCIÓ

Extreme Digital webáruházában most 25%-kal olcsóbban tudod megvásárolni az X-Epil gyantázószettet és az X-Epil epilátort. Az akció február 16. - március 2. között érvényes.

Tovább olvasom »

Kihagyhatatlan X-Epil akciók a dm drogériákban - LEJÁRT AKCIÓ

Most érdemes betérned a dm drogériákba hiszen akár 38% -kal kedvezményesebben tudod megvásárolni az X-Epil termékeket. A terméklistáért kattints.

Tovább olvasom »

Szőrtelenítési kedvezmények a Rossmann drogériákban - LEJÁRT AKCIÓ

Most csak 549 Ft-ért tudod megvásárolni az X-Epil hideg gyantacsíkot arcra és az X-Epil szőrtelenítő krémet. Ne hagyd ki Te sem ezt az ajánlatot! Az akció 2016. február 1-5. között érvényes, az összes Rossmann drogériában.

Tovább olvasom »

X-Epil Intimo intim törlőkendő AKCIÓ! - LEJÁRT AKCIÓ

Most szerezd be az intim törlőkendőt, hiszen a DM drogériákban most csak 299 Ft-ért veheted meg. A kedvezmény 2016. január 21- feburár 2 között érvényes.

Tovább olvasom »

Pár nap és itt vannak újra a GLAMOUR NAPOK! - LEJÁRT AKCIÓ

Vágd ki a Glamour Magazin kuponfüzetében található X-Epil szépségkupont, és irány a legelső dm-drogeriemarkt. Október 8-10. között minden X-Epil termékre 25% kedvezményt kapsz.

Tovább olvasom »

25%-os kedvezmény a Rossmann drogériákban - LEJÁRT AKCIÓ

Minden X-Epil Intimo termék 25%-os kedvezménnyel vásárolható meg az ország összes Rossmann áruházában. Ne hagyd ki a lehetőséget, hiszen a kedvezmény 2015. október 9-ig érvényes.

Tovább olvasom »

Intimo Kuponakció a DM-ben! - LEJÁRT AKCIÓ

A DM-ben gyűjtögetett pontjaidat most érdemes beváltanod, hiszen 25%-os kedvezményt kaphatsz bármely X-Epil Intomo termékre! Ne késlekedj és hasznosítsd a gondosan összegyűjtött pontokat! 50 összegyűjtött pont fölött lép életbe a kedvezmény. Az összegyűjtött pontok 2015. szeptember 17-30. között válthatóak be.

Tovább olvasom »

Minden X-epil szőrtelenítő kedvezményes áron Rossmann üzletekben - LEJÁRT AKCIÓ

Az ország összes Rossmann drogériájában most akciós áron válogathatsz a teljes X-epil szőrtelenítő kínálatból! A kedvezményes ajánlat 2015. szeptember 25-ig tart, ne maradj le!

Tovább olvasom »

25% kedvezmény a Rossmann drogériákban - LEJÁRT AKCIÓ

Keresd az X-Epil szőrtelenítő termékeket a Rossmann drogériákban 2015. augusztus 31. és szeptember 4. között, és élj a -25% kedvezménnyel.

Tovább olvasom »

X-Epil akció a Beauty.hu Webáruházban! - LEJÁRT AKCIÓ

Látogass el a Beauty.hu Webáruházba és válogass kedvedre az X-Epil szőrtelenítő termékei közül, hiszen most rendkívüli nyári akcióban lehet részed! A 30%-os kedvezmény az X-Epil összes szőrtelenítő termékére vonatkozik. Időtartam: 2015.06.22 - 08.31.

Tovább olvasom »

Kihagyhatatlan akciók a Tesco áruházakban. - LEJÁRT AKCIÓ

Az X-Epil görgős gyantaszettek és a Happy roll gyantapatronok óriási kedvezménnyel vásárolható meg a Tesco áruházaiban. Az akció 2015. augusztus 1 és augusztus 31. között vagy a készlet erejéig érvényes.

Tovább olvasom »

Szőrtelenítő akció a Rossmann üzleteiben! - LEJÁRT AKCIÓ

Most, a Rossmann országszerte működő üzleteiben, akciósan vásárolhatsz X-Epil termékeket. Az X-Epil gyantapatronok 44%, a Cukorgyantaszett 41%, a Szőrtelenítő Krém pedig 35% kedvezménnyel vihető haza. Keresd a polcokon az X-Epil további akciós termékeit is, hiszen X-Epil terhességi tesztet, X-Epil eldobható borotvát és Lehúzható textíliát is találsz az akciós termékek között. Az akció 2015 augusztus 17-21. között, vagy a készlet erejéig érvényes.

Tovább olvasom »

X-Epil kedvezmények az Interspar áruházakban - LEJÁRT AKCIÓ

2015. július 30. és augusztus 5. között akciósan vásárolhatsz X-Epil termékeket az Interspar áruházakban. Keresd a polcokon az X-Epil használtra kész gyantacsíkot arcra, az X-Epil szőrtelenítő krémet, vagy az X-Epil lehúzó textíliát, és termékenként fizess csak 499 Ft-ot.

Tovább olvasom »

Akciós X-Epil Evolutin gyantázószett - LEJÁRT AKCIÓ

Kihagyhatatlan 3.999 Ft-ért vásárolhatod meg az X-Epil Evolution gyantázószettet a Média Markt üzleteiben. Az akció 2015. július 3-14 között, vagy a készlet erejéig érvényes.

Tovább olvasom »

X-Epil kedvezmények a Rossmann drogériákban - LEJÁRT AKCIÓ

Kihagyhatatlan akciók a Rossmann üzletekben. Válogass az akciós X-Epil szőrtelenítők közül, hiszen most akár 42%-ot is spórolhatsz. Az akció 2015. 07.06 - 17. között vagy a készlet erejéig érvényes.

Tovább olvasom »

X-Epil Intimo Intim törlőkendő akció! - LEJÁRT AKCIÓ

Rossmann drogériákban most csak 249 Ft-os kedvezményes áron vásárolhatod meg az X-Epil Intim törlőkendőt. A kedvezmény 2015. július 6-10. között, vagy a készlet erejéig érvényes!

Tovább olvasom »

Bomba árak az Auchan áruházakban! - LEJÁRT AKCIÓ

2015. június 4-17. között kihagyhatatlan árak az Auchan hipermarketekben.

Tovább olvasom »

Nyárindító kedvezmények a DM drogériákban!- LEJÁRT AKCIÓ

Most akciós áron vásárolhatod meg az X-Epil 2 pengés eldobható női borotvát, és az X-Epil szőrtelenítő krémet a DM drogériákban. Élj a lehetőséggel szerezd be az X-Epil termékeket még ma, és várd a nyarat bársonyos bőrrel.

Tovább olvasom »

Kihagyhatatlan kedvezmények a dm-ben - LEJÁRT AKCIÓ

2015. április 30-tól 2015. május 13-ig BOMBA árak a dm-ben. Várd a nyarat selymes lábakkal, és válogass az akciós X-Epil szőrtelenítő termékek közül!

Tovább olvasom »

Közelednek a Glamour Napok, frissülj fel az X-Epillel! - LEJÁRT AKCIÓ

Szerezd be az X-Epil kuponokat és irány a fékezhetetlen vásárlás! Április 9-11 között 25%-os kedvezménnyel juthatsz hozzá bármelyik X-Epil szőrtelenítő, intim higiéniás termékhez vagy terhességi teszthez, a Glamour Napok jóvoltából.

Tovább olvasom »

X-Epil akció a Rossmann drogériákban - LEJÁRT AKCIÓ

A kedvezmény 2015. március 16-tól március 20-ig érvényes.

Tovább olvasom »

X-Epil kedvezmények a One Euro Market üzleteiben - LEJÁRT AKCIÓ

Az akció 2015.02.16-tól 2015.02.28-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Tovább olvasom »

Ismét X-Epil akció a Rossmann üzletekben - LEJÁRT AKCIÓ

Az akció 2015.02.16-tól 2015.02.27-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Tovább olvasom »

Újra X-Epil akciók a Rossmann üzletekben - LEJÁRT AKCIÓ

Az akció 2015.01.19-től 2015.01.30-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Tovább olvasom »

X-Epil akciók a Rossmann üzleteiben - LEJÁRT AKCIÓ

Az akció 2015.01.05-től 2015.01.09-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Tovább olvasom »

X-Epil akciók az Auchan áruházakban - LEJÁRT AKCIÓ

Az akció 2014.12.05-től 2014.12.24-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Tovább olvasom »

X-Epil akciók a Tesco áruházakban - LEJÁRT AKCIÓ

Októberben most 20% kedvezménnyel vásárolhatsz X-Epil termékeket.

Tovább olvasom »

Rossman 25% kedvezményt nyújtó kupon - LEJÁRT AKCIÓ

A Rossmann üzleteiben most 25%-os kedvezményes kuponnal vásárolhatsz X-Epil női eldobható borotvát.

Tovább olvasom »

Rossmann 25%-os kupon az X-Epin Intimo mosakodógélre - LEJÁRT AKCIÓ

Most 25% kedvezményes kuponnal vásárolhatod meg az X-Epil Intimo mosakodógélt a Rossmann drogériákban szeptember 28-ig! A kupont keresd a Rossmann Kentaur magazinjában!

Tovább olvasom »

X-Epil Intimo termékcsalád akció - LEJÁRT AKCIÓ

Az X-Epil Intimo termékekre augusztus 25-től 29-ig minimum 25% kedvezményt kaptok a Rossmann drogériákban.

Tovább olvasom »

Őszi Glamour Napok - LEJÁRT AKCIÓ

25% kedvezmény minden X-Epil termék vásárlásakor 2014. október 10-e és 12-e között az ország összes dm drogerie markt üzleteiben a készlet erejéig.

Tovább olvasom »

X-Epil Evolution gyantázószett akció - LEJÁRT AKCIÓ

Most akciós áron vásárolhatod meg az X-Epil Evolution gynatázósazettet az Auchan áruházakban.

Tovább olvasom »

X-epil terhességi gyorsteszt és gyorstesztcsík akció a Tesco áruházakban! - LEJÁRT AKCIÓ

2014. június 1-től 30-ig az X-epil terhességi gyorsteszt (1db/cs) 629 Ft, az X-epil terhességi gyorstesztcsíkok (2db/cs) pedig 529 Ft a TEsco áruházakban!

Tovább olvasom »

Bomba árak a dm-ben június 5-18 között - LEJÁRT AKCIÓ

Akár nyaralni, akár strandra indulsz, lapozd át előtte a dm magazin júniusi számát! Válogass kedvedre az akciós szőrtelenítő termékek között, és ne feledkezz meg a megfelelő mennyiségű folyadék pótlásáról sem.

Tovább olvasom »

Nyár eleji X-epil akciók az Auchan áruházakban - LEJÁRT AKCIÓ

Június első heteiben az X-Epil termékeket akciós áron tudod megvásárolni az Auchan áruházakban. Készülj te is a nyárra az X-epil termékekkel. Az akció időtartama: 2014.06.01-12 között

Tovább olvasom »

X-epil akciók a Rossmann üzletekben 2014. május 19. és 30. között! - LEJÁRT AKCIÓ

Most óriási, akár 37%-os kedvezménnyel juthatsz hozzá számos X-epil termékhez a Rossmann üzletekben!

Tovább olvasom »

Használatra kész gyantacsík akció a Rossmann üzleteiben - LEJÁRT AKCIÓ

A Rossmann üzleteiben 2014.05.05-16 között most minden X-Epil használatra kész gyantacsíkot 25% kedvezménnyel vásárolhatsz meg.

Tovább olvasom »

X-Epil Happy Roll Gyantázószett akció az Auchan áruházakban - LEJÁRT AKCIÓ

Keresd a Auchan 16. születésnapjára kiadott kuponfüzetét és vásárolj akciós X-EPIL Happy Roll gyantázó szettet az Auchan üzleteiben!

Tovább olvasom »

X-Epil Glamour Napok - LEJÁRT AKCIÓ

2014. április 11 és 13-a között a Glamour Napokon minden X-epil terméket 25% kedvezménnyel vásárolhatsz meg a dm drogerie markt üzleteiben.

Tovább olvasom »

X-epil Intimo 2+1 akció - LEJÁRT AKCIÓ

Ha két x-epil intimo törlőkendőt vásárolsz a Rossmann drogéria üzleteiben, akkor a harmadik törlőkendőt ajándékba kapod!

Tovább olvasom »

Női borotva akció - LEJÁRT AKCIÓ

Minden eldobható női borotva 20% kedvezménnyel vásárolható meg a márciusban a TESCO áruházakban.

Tovább olvasom »

Happy Roll karácsonyi akció - LEJÁRT AKCIÓ

Lepd meg barátnődet karácsonykor egy X-Epil Happy Roll szettel! A dm drogerie markt üzleteiben most 15% kedvezménnyel vásárolhatod meg a készüléket.

Tovább olvasom »

X-Epil Akciók a Rossmann üzleteiben - LEJÁRT AKCIÓ

A Rossmann Drogéria üzleteiben most akciós áron vásárolhatsz X-Epil termékeket. Az akció időtartama: 2013.11.04-08-ig.

Tovább olvasom »

Szépség hetek a TESCO áruházakban - LEJÁRT AKCIÓ

Októberben 31-ig ismét TESCO SZÉPSÉG HETEK, ezért a TESCO áruházakban minden X-Epil szőrtelenítő termékünkre 20% kedvezményt adunk.

Tovább olvasom »

Őszi GLAMOUR-napok - LEJÁRT AKCIÓ

Ne feledjétek, hogy az X-Epil Intimo termékeket GLAMOR kuponnal most 20% kedvezménnyel tudjátok megvásárolni a Rossmann üzletekben.

Tovább olvasom »
X

Iratkozz fel az exkluzív ajánlatokra!

Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Melyik szőrtelenítő terméket válasszam?

Mutasd a hozzám illő terméket
© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Mint a legtöbb weboldal, az x-epil.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az OK gomb megnyomásával tudomásul veszed és elfogadod a cookiek használatát. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi Tájékoztatónkban találsz.

OK