×

Superbrands díjat kapott az X-Epil

Idén tizenkettedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. A független szakemberekből álló bizottság, idén második alkalommal találta érdemesnek az X-EPIL márkát a Superbrands 2016 védjegy viselésére.

Magyarországon 2004-ben indult a nemzetközi Superbrands program, amelynek sikerét jelzi, hogy idén már tizenkettedik alkalommal a legkiválóbb fogyasztói márkák, kilencedik alkalommal a legkiválóbb üzleti márkák részesülnek díjazásban. Mára a Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy. 

A fogyasztói márkák esetében a GfK bevonásával alakul ki a jelöltek köre. A szűrés az ismertség és a kedveltség mérésén túl figyelembe veszi az adott márka magyarországi márkaépítési gyakorlatát, aktivitását, megjelenését. Ezt követően a kategóriákba sorolt márkákról a végső értékelést a zsűri hozza meg. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

A program az indulás óta a világ minden részén ismertté vált, ma már közel 90 országban jelent különleges minősítést a Superbrands cím.

Büszkék vagyunk az újabb elismerésre, melyet a hazai fejlesztésű X-EPIL, a magyar brand elnyert. Ez a díj  nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt vásárlóink, ügyfeleink mindennapi választásához.

 

X

Iratkozz fel az exkluzív ajánlatokra!

Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

Melyik szőrtelenítő terméket válasszam?

Mutasd a hozzám illő terméket
© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK