×
Tippek-trükkök

Tippek-trükkök

Miért fontos az intim higiénia?

Sajnos az intim területhez kapcsolódó kommunikáció még ma is gyakran a nehezen vállalt, tabu témába tartozik sok nő esetében. Ezzel a fokozott elzárkózással és a közbeszédben terjengő sűrű, egymásnak ellentmondó információkkal sokszor tájékozódhatunk tévesen, juthatunk a nem megfelelő, akár veszélyes információk birtokába. Hogy mindezt elkerüljük, érdemes szakszerű, hiteles platformokról, vagy szakembertől tanácsot kérni az intim tisztálkodás és egészségmegőrzés témájában. Ebben szeretnénk mi is egy kis segítséget nyújtani, hogy a kérdőjelek köddé váljanak, ezzel fokozva a biztonságos, tudatos intim tisztálkodási szokásokat.

Tovább olvasom »

Az intim területek mindennapi ápolása

Fontos tudni, hogy az intim területek mindennapos ápolására az átlagos szappanok és a tusfürdők nem alkalmasak.

Tovább olvasom »

Lesz baba?

Gyors és megbízható választ az X-epil terhességi tesztjeitől kaphatsz. A teszt bármikor, a nap bármely pillanatában elvégezhető.

Tovább olvasom »

X-Epil Intimo Intim Mosakodógél nemcsak az intim területekre

Az X-Epil Intimo Intim Mosakodó gél nemcsak az intim területek védelmét biztosítja és segít megőrizni a természetes pH értékét, hanem krémes állagának köszönhetően alkalmas borotválkozáshoz is.

Tovább olvasom »
X

Iratkozz fel az exkluzív ajánlatokra!

Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

Melyik szőrtelenítő terméket válasszam?

Mutasd a hozzám illő terméket
© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK