×
Újdonságok

Újdonságok

További termékekkel bővül az X-Epil Eldobható női borotvák palettája!

  • X-Epil Eldobható női borotva 1db -os kiszerelésben, mely praktikus lehet az utazások alkalmával de gyors segítség lehet bárhol is vagyunk. Gumirozott ergonómikus nyele lehetővé teszi a kényelmes használatot, flexibil feje követi a szőrtelenítendő felülelet, krémező hirdratáló csíkja csökkenti az irritációt. 
  • X-Epil Eldobható női borotva 3 1db kiszerelésben. Gumírozott ergonomikus nyele lehetővé teszi a kényelmes használatot, flexibilis feje követi a szőrtelenítendő felületet, krémező hidratáló csíkja csökkenti az irritációt.
     Minőség és a kedvező ár érték arány jellemzi.

Újdonság az X-Epil intim higiénia kategóriában is!

Új kiszerelésekkel bővül az X-Epil intimo intim mosakodógél paletta.

  • 400ml gazdaságos kiszerelésben és
  • 50ml praktikus mini kiszerelésben melyet akár utazáskor vagy a sprotolás utáni felfrissülés alkalmával is már használhatunk.

Megérkezett az X-epil Sensation epilátor is.

Egyszerű, hatékony megoldást kínáló szőrtelenítő termék, mellyel percek alak simává és selymessé varázsolhatod a szőrtelenítendő felületet.

X

Iratkozz fel az exkluzív ajánlatokra!

Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

Melyik szőrtelenítő terméket válasszam?

Mutasd a hozzám illő terméket
© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK