6. Superbrands díját nyeri az X-Epil márka!

Superbrands-díj-xepil

Share this post

6. Superbrands díját nyeri az X-Epil márka!

6. alkalommal nyerte el a Superbrands elismerő kitüntetést az X-Epil márka. A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, és magas minőséget szimbolizál!

A SUPERBRANDS PROGRAMOT A BRAND COUNCIL FÜGGETLEN SZERVEZET HOZTA LÉTRE 1995-BEN NAGY-BRITANNIÁBAN

A kiválasztási rendszerben először szakmai és pénzügyi előszűrésen esnek át a márkák, majd a végső értékelést a független szakértőkből álló bizottság hozza meg. Az előszűrés során a kutatók figyelembe veszi az adott márka magyarországi kommunikációs és márkaépítési gyakorlatát, aktivitását, megjelenését, megítélésével kapcsolatos híreket, ezenkívül fogyasztói márkák esetén a GFK ismertség-kedveltség mérését, üzleti márkák esetén pedig a vállalat pénzügyi eredményeit.

Ezt követően a márkákról szakmai zsűri szavaz. A független és önkéntes szakértőkből álló bizottság a világ közel kilencven országában azonos elveket követ a díj odaítélésénél. A döntéshozók figyelembe veszik az adott brand tradícióját, történelmét, piaci szereplését, a márka reputációját, a vállalat goodwilljét, etikai megítélését, közismertségét, tudatos innovációját, márkastratégiáját, márkaépítési gyakorlatát.