Bemutatjuk az X-Epil cukorpasztát

Share this post

Bemutatjuk az X-Epil cukorpasztát

Az X-Epil újdonsága, X-Epil Cukorpaszta, mely a hagyományos szőrtelenítési eljárásokkal ellentétben a szőrszálak növekedésével megegyező irányban távolítja el a nem kívánatos szőrszálakat, így hatékonyabb, tartósabb és kíméletesebb szőrtelenítést tesz lehetővé.

A szőrtelenítési eljárások leghatékonyabb módja kétség kívül a gyantázás, azonban vitathatatlan, hogy egyben a legfájdalmasabb is. A cukorpaszták megjelenésével új fejezet nyílt a szőrtelenítés világában, amely jelentősen megváltoztatja a gyantázásról alkotott képünket. A következőkben ezt az újdonsült szőrtelenítési módszert mutatjuk be nektek, de először lássuk mi is az a cukorpaszta.

Mi a cukorpaszta?

A tévhitekkel ellentétben a cukorpaszta nem gyanta. Míg a hagyományos gyanta legfőbb alkotóeleme a fenyőviasz, a cukorpaszta vízből és mono-szacharidokból áll. Összetevői kizárólag természetes anyagok, semmilyen kémiai-, illat,- vagy színezőanyagot nem tartalmaz.

Hogyan működik?

A cukorpasztával történő szőrtelenítés, valójában ősi eljárás, ami most újra virágkorát éli. A szőr növekedésével ellentétes irányban történik a felvitele, majd megegyező irányban az eltávolítása. Lényege, hogy a paszta körülöleli a szőrszálat, ami leszivárog a szőrtüsző felső nyílásáig, ezáltal még a legrövidebb szőrszálakat is maradéktalanul el tudja távolítani.

Előnyei:

  • A szőrtelenítés kevésbé kellemetlen, mert csak a szőrhöz tapad, a bőrt nem veszi igénybe.
  • A paszta hypoallergén, nem okoz bőrirritációt, az édesszájúak akár meg is ehetik!
  • Tartós, hiszen a szálak nem szakadnak bele a tüszőbe, így a szőrmentesség tovább tart.
  • A hőmérséklete megegyezik a bőr hőmérsékletével, ezért még a hőhatás sem árthat a bőrnek.
  • Tökéletesen higiénikus, a pasztában semmilyen baktérium nem tud megtelepedni.
  • Gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket is, így nem okoz alánövéseket, az eredmény pedig a hosszantartó bársonyos, sima bőr.
  • Langyos vízzel eltávolítható a bőrről, textíliákból és minden egyéb felületről, így nincs szükség vegyszerekre.

Kinek ajánljuk?

Kindenkinek, aki szeretne fájdalommentesen, ugyanakkor tartósan megszabadulni a szőrszálaitól. Az X-Epil cukorpaszta hypoallergén, nem okoz bőrirritációt, így érzékeny bőrűek is használhatják. A test bármely részén alkalmazható, az érzékeny, intim területeken különösen ajánlott.

Valóban ritkulnak a szőrszálak a cukorpaszta használatával?

Igen, mivel a rövid szőrszálakat is képes eltávolítani, így a szőrtelenítést az anagén, azaz növekedési fázisban is végezhetjük, így nem csak lényegesen hosszabb az idő a szőr visszanövéséig, de az ebben a fázisban történő extrakció traumatizálja a tüszőt, aminek köszönhetően a visszanövő szőr látványosan változik vastagságában és színében is.

Az X-Epil Szőrtelenítő cukorpasztát keresd a magyarországi DM üzletekben!