Bikinivonal formázás az X-Epil termékekkel

Share this post

Bikinivonal formázás az X-Epil termékekkel

Számos nő számára a bikinivonal-szőrzet eltávolítása még mindig nagy kihívást jelent. Az X-Epil termékei többféle megoldást is kínálnak a probléma megoldására.

A Bikiniszezon idején, strandolás, fürdőzés idején illik a bikinivonalat rendben tartani, hiszen manapság a szőrtelenítés az ápoltság alapköve, a szépségápolás része. Az intim területek szőrtelenítése elég kényes feladat, ezért fontos, hogy szánjunk rá elegendő időt, nyugodt körülmények között végezzük a szőrtelenítést.

Több féle módszer is létezik, hogy simává varázsold a legkényesebb testrészedet, az X-Epil tippje a következő:

X-Epil használatra kész gyantacsík bikini-hónaljra,

Praktikus, mert nem igényel egyéb eszközt, a gyanta már a lehúzó csíkon található
Gyors, mert néhány másodperc felmelegítés után már használható, elég a bőrre simítani majd egy hirtelen mozdulattal lehúzni
Eredményes, mert a gyanta gyökerestől távolítja el a szőrszálakat, ami több hétig tartó simaságot eredményez
Higiénikus, mert használat után egyszerűen kidobjuk, a szettben található olajos törlőkendő segít a bőrön maradt gyanta hatékony eltávolításában.

X-Epil Eldobható női borotva 3 pengével, flexibilis fejjel

Használata: egyszerű, gyors és fájdalommentes. Ergonómikusan kialakított gumírozott nyele lehetővé teszi kényelmes használatot. A 3 pengés, felxibilis feje könnyedén követi a test vonalait, így a legrejtettebb zugokat is eléri. Aloe- és E-vitamin tartalmú krémező csíkkal van ellátva, mely csökkenti a bőrirritációt. Fontos, hogy borotvát soha ne használjunk száraz bőrön, ezért a legjobb, ha zuhanyozás közben végezzük el a szőrtelenítés, amihez az X-Epil intimo intim mosakodót ajánljuk.

X-Epil Bikini trimmer

Praktikus trimmelő mini pengéje segíti a szőr hosszúságának csökkentését ill. az intim területeken történő pontos borotválást.