blogteszt

Slider 1

Slider 2

Slider 3

masonry 1

X-Epil Szőrtelenítés STEP BY STEP

X-Epil szőrtelenítők – rendkívül érzékeny bőrre

Idén lett 8. Superbrands díjas az X-Epil

Egyik leghatékonyabb szőrtelenítés: a gyantázás

X-epil intimo initm higiénia

Az elengedhetetlen Intim higiénia

Így borotváld le profin a hónaljad!

Eldobható VS cserélhető fejes borotva – Melyiket válasszam?

ezert-ne-hagyd-abba-a-szortelenitest-telen-x-epil-borotva-gyanta

Ezért ne hagyd abba a szőrtelenítést ősztől sem – Inkább így csináld!

masonry 3

X-Epil Szőrtelenítés STEP BY STEP

Az ősz beköszöntével a kedvenc lenge ruháink már csak a szekrény mélyén várják az újabb nyári szezont, mivel helyette a ruhatárunkat felváltják a melegebb öltözékek.

A szőrtelenítés ebben az időszakban mindig egy nagy kérdést vet fel, mivel ilyenkor szokások is megváltoznak:

  • vannak, akik a hosszú ruhák viselete közben is arra törekednek, hogy testük szőrtelen és pihe-puha maradjon
  • vagy, akik ilyenkor egyre jobban elkezdik hanyagolni a szőreltávolítást. Ez a verzió azonban hiba! Egyrészt azért, mert a szőrtelenítés ma már a mindennapi higiénia fontos része, másrészt, ha pl. tavasztól elkezdtünk gyantázni és ezt az őszi-téli időszakban felfüggesztjük, úgy az addig ritkábbnak tűnő szőrszálak visszasűrűsödhetnek, mivel a különböző növekedési fázisban levő szőrszálak „beérik” egymást és hát valljuk be, nem nyújt szép látványt.

Szőrtelenítés step by step

Szőrtelenítési szokások így vagy úgy,  a legfontosabb, hogy hatékonyan és megfelelően csináljuk, mivel csakis így érhetjük el a szép és egészséges bőrt. Ez azonban akkor lehetséges, ha szőrtelenítés minden pontjára odafigyelünk.

Az X-Epil termékeink egy komplett otthoni szőrtelenítési eljárást tesznek lehetővé, amit ebben a cikkünkben meg is mutatunk step by step.  Nézzük, hogy mi a helyes sorrend és hogy - hogyan tudod hatékonyan elvégezni:

1.Bőr előkészítése a szőrszálak eltávolításához:

Az új X-Epil Folyékony hintőpor segít megkötni a bőrfelszín nedvességét és védi a bőrt a túlzott kiszárdástól, ami azért nagyon fontos, mert, ha egészséges, hidratált a bőröd, akkor nagyobb eséllyel elkerülheted a fájdalmas kisebesedést és a kellemetlen szőrtüszőgyulladásokat, arról nem is beszélve, hogy hatékonyabb szőrtelenítést is tudsz végezni.

2. Szőrtelenítés

Széleskörű választékunkban biztosan meg fogod találni a számodra jól bevált szőrtelenítési eljárást, legyen szó meleg gyantáról vagy a hideg gyantacsíkokról, cukorpaszta, epilátor, szőrtelenítő krém termékekről. Minden típusú szőrtelenítési eljárásnál fontos a bőr előkészítése, de az új X-Epil folyékony hintőport a gyanta típusú megoldásoknál javallott.

3. Gyantamaradvány eltüntetése:

Amennyiben a gyantázásra került a választásod, úgy ajánljuk az X-Epil Gyantázás utáni lemosó olaját, amely azonnal megoldást nyújt a bőrön maradt gyantamaradványok hatékony és kíméletes eltávolításában, miközben hidratálja és nyugtatja a gyantázott területet.  

4. Bőrnyugtatás:

Utolsó lépéseként a tiszta bőrfelület ápolására az X-Epil Szőrtelenítés utáni nyugtató gélt ajánljuk, melynek segítségével csökkentheted a bőr szőrtelenítés utáni irritációját és elősegítheted a bőr mihamarabbi regenerációját. Összetevői révén nyugtatja és hidratálja a bőrfelületet. Használata minden típusú szőrtelenítés után javasolt.

Legyen a szőrtelenítés is egy élmény, akárcsak úgy, mint egy arcápolás! 😃

X-Epil szőrtelenítők – rendkívül érzékeny bőrre

A szőrtelenítés állandó fejtörést okozhat számunkra, különösen igaz lehet ez a nyári hónapokra, hiszen ebben az időszakban azokat a bőrfelületeket, ahol zavaróvá válnak a szőrszálak, szeretnénk minél hamarabb kezelésbe venni. Igen ám, de mi van akkor, ha a bőrünk rendkívül érzékeny és nem távolíthatjuk el bármilyen módszerrel a nem kívánatos szőrszálakat?

Van megoldás az érzékeny bőr szőrtelenítésére?

A válaszunk: IGEN!

Vannak kozmetikai cégek, akik a bőr speciális igényeinek megfelelően hoztak létre olyan termékeket, amelyek összetevőiknek köszönhetően, nyugodtan alkalmazhatóak a rendkívül érzékeny bőrtípusokra is. Ilyen márka vagyunk mi is: az X-Epil.

Élvezd simán és problémamentesen a szőrtelenítést!

Most összegyűjtöttük azokat a termékeinket, amelyek használatával kíméletes és mégis hatékony eredményt érhetsz el:

Gyanta

A gyantázás az egyik leghatékonyabb módszerek közé tartozik, hiszen ez az az eljárás, amellyel akár 3-4 héten keresztül is szőrtelen bőrfelületet biztosíthatsz magadnak.  

Tudtad, hogy a gyantázásnak van egy rendkívül egyszerű változata is? Hihetetlenül könnyű és gyors az X-Epil Használatra kész gélgyantacsíkokkal a nem kívánt szőrszálak eltávolítása. Használatához semmilyen kiegészítőre nincsen szükség, ráadásul még a melegítésre sem kell gondolnod.

Az X-Epil Használatra kész hipoallergén gélgyantacsíkok arcra- és testre termékek, különösen alkalmasak az érzékeny bőrfelületek gyantázásra. Színezék anyag mentes, illatanyaga nem tartalmaz allergén komponenseket, ezáltal minimálisra csökkentve az allergiás reakció kialakulását.

Cukorpaszta

Az X-Epil cukorpaszta hatékony és kíméletes módszer, összetevői kizárólag természetes anyagok, melyek nem irritáljál és terhelik a bőrt. Semmilyen kémiai-, illat- vagy színezőanyagot nem tartalmaz. Egy igazi mindenmentes szőrtelenítési élményt biztosít, több hétig tartó simasággal.

Szőrtelenítő krém

Jó hír, hogy van még olyan szőrtelenítési módszer a borotván kívül, amely fájdalommentes! Ez nem más, mint: az X-Epil szőrtelenítő krém! Az érzékeny bőr lágy szőrtelenítője, amely a legmakacsabb szőrszálakat is pár perc alatt eltávolítja. Értékes összetevőivel, mint az aloe vera, E-vitamin és kamilla, megnyugtatja és védi a bőrt.

Hatékony, kíméletes és gyors megoldás a selymes bőrért, kompromisszumok nélkül: X-Epil!

Idén lett 8. Superbrands díjas az X-Epil

X-Epil termékcsaládunk idén elnyerte a 8. Superbrands kitüntetését

A Superbrands programot a Brand Council független szervezet hozta létre 1995-ben Nagy-Britanniában.  Ez a különleges minősítési rendszer jelenleg 90 országban működik. Hazánkban 2004 óta van jelen.

A sikeres program a széles nagyközönség számára iránymutató, a díjazott számára pedig elismerést jelent.

A díjazási rendszer működése az alábbiak szerint zajlik:

Első körben a Superbrands a Magyarország nyilvános adataira támaszkodva szűri ki a díjazás szempontjából szóba jöhető fogyasztó márkákat.  Ezt az előszűrési listát egy szigorú, saját online kutatással és egyéb adatgyűjtéssel egészítik ki a kutatók.

Az előszűrés során a kutatócsoport figyelembe veszi az adott márka magyarországi kommunikációs és márkaépítési gyakorlatát, aktivitását, megjelenését, megítélésével kapcsolatos pozitív vagy negatív információkat, melyek alapján egy olyan listába kerülnek bele a márkák, amely alapján a Szakértői Bizottság tagjai értékelhetnek.

A szűrések után összeállt Superbrands lista, a márkák mögött álló tevékenység vagy szolgáltatás TEÁOR kódja alapján kategóriákba kerülnek.

A végleges döntést hozó zsűri tagjai figyelembe veszik az adott brand tradícióját, történelmét, piaci szereplését, a közismertségét, tudatos innovációját, márkastratégiáját, márkaépítési gyakorlatát.

Ezek felülvizsgálata és megszavazása után hatalmas megtiszteltetésként ért minket, hogy az X-Epil márkánkkal elnyertük a 8. Superbrands díjunkat.

Büszkék vagyunk!

Az X-Epil márka sikerének titka a széles választék, a megbízható magas minőség mellett a jó ár érték arány. A márkaérték legjobb bizonyítéka, hogy már több mint 20 éves szőrtelenítő piaci jelenlét mellett több kategóriában is sikeres tudott lenni. A szőrtelenítő termékeken kívül az X-Epil intim higiéniás termékek és X-Epil Terhességi tesztek a kategóriája egyik legkeresettebb termékei közé tartoznak.

Varga Mariann X-Epil termékmenedzsere is nyilatkozott az X-Epil sikerességéről. Ez a cikk a tavalyi Superbrands könyvében is helyet kapott:

„2000-ben csatlakoztam az Alveolához és az azóta eltöltött több mint 20 év alatt szinte kivétel nélkül minden X-Epil terméket kipróbáltam már és váltam szakavatottá a szőrtelenítés terén.

Az X-Epil sikeressége a széles termékpalettában rejlik, és hogy minden típusú szőrtelenítési eljárásra nyújt megoldást. Én magam is többféle módszert alkalmazva szabadulok meg a nem kívánt szőrszálaktól.

Folyamatos fejlődésünk és stabilitásunk köszönhető a jól kialakul partneri kapcsolatainknak is, hiszen nélkülük, nem jutnának el a termékek a fogyasztókhoz. „

Egyik leghatékonyabb szőrtelenítés: a gyantázás

A nyári időszak közeledtével nagyobb fejtörést okozhat a gondolat, hogy milyen szőrtelenítési módszert válasszunk, hiszen ebben az évszakban kerülnek elő a kényelmes, lenge ruhák, a rövidnadrágok, a szoknyák, és ezek velejárója: a sima, selymes lábak. Szerencsére napjainkban már több szőrtelenítési technika közül is választhatunk: eldobható illetve többször használhatós borotva, cukorpaszta, IPL-, lézeres és végleges szőrtelenítő készülékek, epilátor, szőrtelenítő krém vagy gyanta. A mostani blogcikkünkben az utóbbiról olvashatsz.

Egyik leghatékonyabb szőrtelenítési módszer: a gyantázás

Noha a gyantázásról sokaknak nem a kellemes és fájdalommentes szőrtelenítés jut eszébe, mindezeket leszámítva az egyik leghatékonyabb módszerek közé tartozik. Ez az eljárás az, amely gyökerénél fogva távolítja el a testszőrzetet, ezzel akár 3-4 hétig szőrtelen bőrfelületet biztosítva. Ráadásul ennek a technikának a folyamatos alkalmazásával elérhetjük, hogy egyre lágyabb és vékonyabb szőrszálaink legyenek. Ami még a gyantázás mellett szól, hogy szakemberen kívül Te magad is nekiállhatsz ennek a szőrtelenítésnek a saját otthonodban.  Hála a piacon lévő jó minőségű termékeknek.

Gyantázó szettek az otthonodban

Szerencsére már olyan szetteket is lehet vásárolni, melyekben minden megtalálható, ami az otthoni gyantázáshoz szükséges. Figyelmedbe ajánljuk az X-Epil gyantázószetteket, melyek ergonomikus kialakításuknak köszönhetően könnyű és egyszerű szőrtelenítést tesznek lehetővé.  Gyantázás közben a gyantapatront nem kell a készülékből kivenni, így védi a kezet a forró patrontól illetve a patronban levő gyantát hosszan melegen tartja.

Újdonság: használatra kész gélgyantacsíkok

Gondoltad volna, hogy a gyantázást még jobban felül lehet múlni egy egyszerűbb szőrtelenítési módszerrel? Ha a válaszod nem, ismerd meg az X-Epil használatra kész gélgyantacsíkokat!

Az X-Epil új, használatra kész gélgyantacsíkjaival selymesen puha bőrre tehetsz szert a tested bármely részén, kompromisszumok nélkül: normál, valamint az érzékeny bőrűek számára, kifejlesztett hipoallergén változatai elérhetők arcra, testre és bikinivonalra/hónaljra is. Használatuk hihetetlenül egyszerű: nincs szükség semmilyen egyéb eszközre, csupán kézügyességre és némi gyakorlatra. Persze akkor se ijedj meg, ha még kezdő vagy a gyantázás terén! Hidd el, hamar bele fogsz jönni!  A termékekre kattintva elolvashatod a pontos használatukat.

X-epil intimo initm higiénia

Az elengedhetetlen Intim higiénia

Manapság szerencsére igen felkapott lett a napi arcápolási rutinra fordított figyelem, ezért egyre többen törekszünk hatékony kozmetikumok vásárlására, hogy elérjük a kívánt eredményt.

De vajon más területre is fordítunk ennyi időt?


A nők ápoltságához különösképpen hozzá tartozik az intim higiénia is. Az intim zónánk az archoz hasonlóan érzékeny terület. Sokunknak ez egy kényes téma, pedig nagyon fontos, hogy az intim területek tisztán tartására és ápolására is megfelelő figyelmet fordítsunk. Ennek hiányában számos női problémát generálhatunk, mint gyulladások, hosszan tartó bakteriális vagy gombás fertőzések. Ahhoz, hogy megvédhessük az intim területeket a fertőzéstől, a napi intim ápolási rutinba építsük be az intim törlőkendő, az intim mosakodógél és az intim hidratáló gél használatát.
A megelőzéshez az alábbiakat is jó, ha betartjuk: Ezekkel jó, ha tisztában vagyunk:

  • viseljünk megfelelő fehérneműt/alsóneműt,
  • menstruációs-időszakban a tisztasági betét és tampon figyelmes használata,
  • intim területen kerüljük a túlzott szappanos tisztálkodást,
  • közösségi helyeken, strand- és uszodai közegben használjunk intim törlőkendőt
  • a mindennapi tisztálkodásnál használjunk intim mosakodógélt,
  • tisztálkodás után az érzékeny külső intim bőrfelületek nedvességtartalmának pótlására, a kiszáradás és hámsérülések elleni védelemre használjunk tejsavas és hialuronos intim gélt.

Miért is fontos mindez?

A hüvely normál savas pH-értéke alapvető feltétele az intim terület védelmének, ez az, ami megakadályozza a kórokozók megtelepedését és a hüvelyi fertőzés kialakulását.
A megfelelő pH érték általában 3,8-4,5 között van. Ez az a szint, ami védelmet nyújt a fertőzések ellen, ugyanis a legtöbb kórokozó ebben a közegben nem képes szaporodni.
A megfelelő intim higiénés termék kiválasztásánál figyelnünk kell, hogy bőrbarát, irritációmentes terméket válasszunk, hiszen egy különösen érzékeny területről beszélünk.

Az X-Epil Intimo intimhigiénés-kozmetikai készítmények bőrgyógyászatilag igazolt, bőrkímélő hatású termékek. Bőrbarát módon tisztítják, nyugtatják és ápolják az intim területeket, miközben segítenek a kívánt savas pH helyreállításában, hozzájárulva a normál intimhigiénés állapot kialakulásához
Nőgyógyászati probléma esetén haladéktalanul keresse fel a nőgyógyászati szakrendelést.

Így borotváld le profin a hónaljad!

Kis terület lévén szinte semmiségnek tűnhet a hónaljunk borotválása – éppen ezért talán nem is gondolnád, hogy bizonyos ezt is lehet rosszul csinálni! A hónaljunk kifejezetten érzékeny lehet az irritációra, a szőrbenövésre és a gyulladásokra. Most eláruljuk, hogyan szőrtelenítsd úgy, hogy mindezeket elkerüld!

Hidratáld és tisztítsd meg a bőröd

Csábító lehet gyorsan, víz és mindenféle előkészület nélkül gyorsan „nekiesni” a hónaljunknak a terület kis mérete miatt. A védelem érdekében azonban azt javasoljuk, hogy mindenképp áztasd néhány percet a zuhany alatt vagy a kádban borotválkozás előtt, hogy segítsd a szőr könnyebb eltávolítását.

A terület megmosása elősegíti azt is, hogy ne maradjon ott dezodor és izzadtság-maradvány, amelyek eltömíthetik a borotva pengéjét és apróbb vágások esetén a fertőzésveszélyt is növelhetik.

Ne használj tompa pengéjű borotvát

Ha úgy érzed, hogy a borotvád pengéje már húzza szőrt vagy durva érzetet kelt a bőrödön, itt az ideje lecserélni, ha szeretnéd elkerülni az irritációt.

Használj borotvahabot

Emlékezz rá, hogy a hónalj érzékeny terület: a borotvahab/gél használata segít, hogy a borotva könnyebben csússzon, így megelőzhetők a kellemetlenségek.

Borotváld minden irányban

A hónaljszőr minden irányban nő, a legjobb eredmény érdekében így azt javasoljuk, hogy emeld a karod a fejed fölé, majd gyengéd mozdulatokkal fel-le és jobbra-balra is húzd át a borotvádat.

Nyugtasd a bőrt

Ha végeztél a szőr eltávolításával, fontos, hogy tartsd a bőrt hidratáltan és használj olyan anyagokat, amik megnyugtatják azt. Miután gyengéden szárazra törölted, próbáld ki például az X-Epil nyugtató géljét.

Várj a dezodor előtt

Ha közvetlenül szőrtelenítés után használsz dezodort, némi kellemetlen érzést tapasztalhatsz. Ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy várj egy kicsit az izzadásgátlás előtt.

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva megtekintheted az X-Epil termékek teljes választékát!

Eldobható VS cserélhető fejes borotva – Melyiket válasszam?

Biztosan Te is hallottál már arról, hogy léteznek eldobható és cserélhető fejes borotvák, sőt, talán már használod is valamelyiket. De gondolkoztál már azon, hogy pontosan mi a különbség közöttük? Tudd meg, hogy eldönthesd, számodra mikor, melyik a legmegfelelőbb választás!

Mikor használj eldobható borotvát?

Az eldobható borotvák limitált ideig – általában három-tíz borotválkozásig – használhatók. A csere szükségességének legegyértelműbb jelzője a pengék tompulása. Ha ez elérkezik, akkor egyszerűen az egész borotvát ki kell dobni és újra váltani.

Ezen limitált használatból adódóan az eldobható borotvák a legideálisabbak utazásokhoz, valamint arra, hogy kéznél legyenek a vendégeink számára. Fertőző bőrbetegségek esetén is ez a legbiztonságosabb megoldás. Léteznek már a többször használatos borotvákhoz hasonló kialakítású, három pengés és kényelmes fogású változatok is, melyekkel ugyanolyan pontos szőrtelenítés érhető el, irritációtól és vágásoktól mentesen.

Mikor használj cserélhető fejes (többször használatos) borotvát?

A többször használatos borotvák fő megkülönböztetője a cserélhető fej – ha tompává váltak a pengék, húzzák a szőrt vagy durvának érzed a bőrödön, akkor elég csak levenni a fejet és kicserélni.

A cserélhető fejes borotvák bármikor nagyszerű választásnak bizonyulnak – az, hogy milyen fejet használsz, pedig az egyéni preferenciától függ. Az érzékeny bőrűek számára kényelmes megoldást nyújtanak a különféle hatóanyagokkal, például E-vitaminnal és aloe verával átitatott csíkkal rendelkező fejek.

Továbbá, egy ilyen borotvanyél használata a környezetnek is jobb, hiszen kevesebb műanyagtól válsz meg.

Összességében akármelyik típus mellett is döntesz, jó minőségű, a céljaidnak megfelelő termékekkel biztosan eléred a kívánt szőrtelenítési célt.

Te melyikre esküszöl?

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva megtekintheted az X-Epil termékek teljes választékát!

ezert-ne-hagyd-abba-a-szortelenitest-telen-x-epil-borotva-gyanta

Ezért ne hagyd abba a szőrtelenítést ősztől sem – Inkább így csináld!

Te is azok közé tartozol, akik a hűvösebb, őszi napok közeledtével egy kicsit többször teszik félre a borotvájukat vagy jobban elhanyagolják a gyantázást? Most, hogy nem „fenyeget” a rövidnadrágos idő, tudjuk, hogy csábító inkább hosszú leggingsekkel elfedni a lábainkat, megspórolva a szőrtelenítéssel járó időt és esetenként fájdalmat, a pandémia miatti karantén időszakok alatt pedig bizonyítottan is nőtt azoknak a nőknek száma, akik ritkábbá tették ezen rituáléik számát.

És bár természetesen a szőrtelenítés mindenki szíve joga, ha Te egyébként azok közé tartozol, akik sima bőrrel érzik a legjobban magukat, akkor tudunk néhány érvet amellett, hogy miért ne hanyagold el a szőrtelenítést és hogyan csináld helyesen a nyár vége után is!

Ha a gyantázást preferálod

Az őszi/téli szezon valójában az egyik legjobb időszak a gyantázásra. Gyantázáskor ugyanis szeretnénk az összes szőrtől megszabadulni, ezt pedig a szőrnövekedés első fázisában teheted meg a legkönnyebben, nem az utolsóban, amikor már a potenciálisan új szőrszálak növekednek a bőr alatt. Nyáron pedig igyekszünk folyamatosan simák lenni, így ezt nehéz kivárni. Ha körülbelül 3-4 hetente gyantázol, sokkal tartósabb eredményre számíthatsz.

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az ősz után már csak néhány szempillantás és itt a karácsonyi, ünnepi időszak, amire nem árt már jó előre felkészülni, ha tökéletesen sima lábakat szeretnénk villantani az alkalmi ruhákban.

És bár tudjuk, még így is nehéz lehet rávenni magad, ha a gyantázással járó fájdalomra gondolsz, jó, ha észben tartod, hogy minél rendszeresebben gyantázol, fokozatosan annál kisebb kellemetlenségre számíthatsz.

Ha inkább a borotvádra bízod a szőrtelenítést

Ha más miatt nem is, már csak azért is megéri a hidegben is borotválkozni, hogy átélhesd a friss ágynemű – frissen borotvált lábak kombinációja utáni csodálatos érzést. Ez azonban ilyenkor kissé nehezebb, mert az ősz beköszöntével a bőr hajlamosabb a kiszáradásra, berepedezésre – ha viszont eszközölsz némi változást, ugyanúgy kiélvezheted a pihe-puhaságot!

Először is – és ez lesz a legnehezebben betartható lépés – ezúttal jobb, ha kihagyod a hosszas kádfürdőzést borotválkozás előtt – ez ugyanis növeli az irritáció esélyét. Jobb, ha inkább egy hosszas zuhanyzást iktatsz be a borotválkozás előtt, hogy a szőrtüszőket a meleg pára puhítsa fel.

A következő szabály ugyan meglepő lehet, de ilyenkor különösen fontos, hogy ne hagyd ki a bőrradírozást. Ez nem fogja még jobban kiszárítani a bőrt, ellenben segít a sejtek regenerálódásában, puha, fényes felszínt eredményezve.

Végezetül pedig egy jó tanács, ha kevesebbszer szeretnél időt tölteni a borotválkozással: ne reggel, munka előtt, hanem este végezd el. Alvás közben ugyanis a lábaid enyhén megdagadnak, így reggelre a szőrszálak „visszamásznak” a tüszőkbe. Így kevésbé lesz alapos a szőrtelenítésed, ami a kelleténél több borotválkozáshoz vezethet.

Te hogyan szőrtelenítesz a hidegebb évszakokban?

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva megtekintheted az X-Epil termékek teljes választékát!

grid 1

X-Epil Szőrtelenítés STEP BY STEP

X-Epil szőrtelenítők – rendkívül érzékeny bőrre

Idén lett 8. Superbrands díjas az X-Epil

Egyik leghatékonyabb szőrtelenítés: a gyantázás

X-epil intimo initm higiénia

Az elengedhetetlen Intim higiénia

Így borotváld le profin a hónaljad!

Eldobható VS cserélhető fejes borotva – Melyiket válasszam?

ezert-ne-hagyd-abba-a-szortelenitest-telen-x-epil-borotva-gyanta

Ezért ne hagyd abba a szőrtelenítést ősztől sem – Inkább így csináld!

grid 2

X-Epil Szőrtelenítés STEP BY STEP

X-Epil szőrtelenítők – rendkívül érzékeny bőrre

Idén lett 8. Superbrands díjas az X-Epil

Egyik leghatékonyabb szőrtelenítés: a gyantázás

X-epil intimo initm higiénia

Az elengedhetetlen Intim higiénia

Így borotváld le profin a hónaljad!

Eldobható VS cserélhető fejes borotva – Melyiket válasszam?

ezert-ne-hagyd-abba-a-szortelenitest-telen-x-epil-borotva-gyanta

Ezért ne hagyd abba a szőrtelenítést ősztől sem – Inkább így csináld!

grid 4