Egyik leghatékonyabb szőrtelenítés: a gyantázás

Share this post

Egyik leghatékonyabb szőrtelenítés: a gyantázás

A nyári időszak közeledtével nagyobb fejtörést okozhat a gondolat, hogy milyen szőrtelenítési módszert válasszunk, hiszen ebben az évszakban kerülnek elő a kényelmes, lenge ruhák, a rövidnadrágok, a szoknyák, és ezek velejárója: a sima, selymes lábak. Szerencsére napjainkban már több szőrtelenítési technika közül is választhatunk: eldobható illetve többször használhatós borotva, cukorpaszta, IPL-, lézeres és végleges szőrtelenítő készülékek, epilátor, szőrtelenítő krém vagy gyanta. A mostani blogcikkünkben az utóbbiról olvashatsz.

Egyik leghatékonyabb szőrtelenítési módszer: a gyantázás

Noha a gyantázásról sokaknak nem a kellemes és fájdalommentes szőrtelenítés jut eszébe, mindezeket leszámítva az egyik leghatékonyabb módszerek közé tartozik. Ez az eljárás az, amely gyökerénél fogva távolítja el a testszőrzetet, ezzel akár 3-4 hétig szőrtelen bőrfelületet biztosítva. Ráadásul ennek a technikának a folyamatos alkalmazásával elérhetjük, hogy egyre lágyabb és vékonyabb szőrszálaink legyenek. Ami még a gyantázás mellett szól, hogy szakemberen kívül Te magad is nekiállhatsz ennek a szőrtelenítésnek a saját otthonodban.  Hála a piacon lévő jó minőségű termékeknek.

Gyantázó szettek az otthonodban

Szerencsére már olyan szetteket is lehet vásárolni, melyekben minden megtalálható, ami az otthoni gyantázáshoz szükséges. Figyelmedbe ajánljuk az X-Epil gyantázószetteket, melyek ergonomikus kialakításuknak köszönhetően könnyű és egyszerű szőrtelenítést tesznek lehetővé.  Gyantázás közben a gyantapatront nem kell a készülékből kivenni, így védi a kezet a forró patrontól illetve a patronban levő gyantát hosszan melegen tartja.

Újdonság: használatra kész gélgyantacsíkok

Gondoltad volna, hogy a gyantázást még jobban felül lehet múlni egy egyszerűbb szőrtelenítési módszerrel? Ha a válaszod nem, ismerd meg az X-Epil használatra kész gélgyantacsíkokat!

Az X-Epil új, használatra kész gélgyantacsíkjaival selymesen puha bőrre tehetsz szert a tested bármely részén, kompromisszumok nélkül: normál, valamint az érzékeny bőrűek számára, kifejlesztett hipoallergén változatai elérhetők arcra, testre és bikinivonalra/hónaljra is. Használatuk hihetetlenül egyszerű: nincs szükség semmilyen egyéb eszközre, csupán kézügyességre és némi gyakorlatra. Persze akkor se ijedj meg, ha még kezdő vagy a gyantázás terén! Hidd el, hamar bele fogsz jönni!  A termékekre kattintva elolvashatod a pontos használatukat.