X-Epil Evolution gyantázószett

XE9085_1
XE9085_2

X-Epil Evolution gyantázószett

0 out of 5

4-6 hétig tartó eredményeket és tökéletes szőrtelenítési élményt biztosít az X-Epil Evolution gyantázó szett, melyben mindent megtalálsz, ami a nem kívánatos szőrszálak eltávolításához szükséges.

További információ >>
Elérhetőség: Készleten Cikkszám: XE9085 Kategória:

5 999 Ft

Leírás

4-6 hétig tartó eredményeket és tökéletes szőrtelenítési élményt biztosít az X-Epil Evolution gyantázó szett, melyben mindent megtalálsz, ami a nem kívánatos szőrszálak gyors és tartós eltávolításához szükséges.

A szett az egyik leggyakrabban alkalmazott szőrtelenítési módszer a gyantázás hatékonyságát csempészi be a fürdőszobádba minden olyan kellékkel együtt, amely a folyamat elvégzéséhez szükséges. A csomagban találsz gyantamelegítőt, gyantapatront, lehúzó csíkot és gyantalemosó olajat is, így othonodban azonnal munkához is láthatsz és akár a kozmetikák hatékonyságával is dolgozhatsz.

Beépített termosztát a gyantázáshoz szükséges megfelelő hőfokhoz

Az X-Epil Evolution szett gyantamelegítője beépített termosztátjával egyenletes hőfokot biztosít a szőrtelenítés teljes folyamata során. Használatával biztos lehetsz abban, hogy a gyanta a megfelelő hőfokra melegszik és kellően folyós állaga lesz, hogy a szőrszálakhoz tapadjon ezzel is biztosítva az epiláció hatékonyságát.

Ergonómikus kialakítás, hogy a szőrtelenítés élmény legyen

A szettben megtalálható gyantamelegítő klasszikus formavilágával tökéletesen illik a kezekbe és könnyed súlyával a szőrtelenítés során maximális kényelmet biztosít. A benne lévő felmelegített gyantapatronnal – azt ugyanis a gyantázáshoz nem kell kivenned – könnyedén viheted fel a gyantát a szőrtelenítendő testrészekre és az eszközt stablan a talpára állíthatod, ha éppen a lehúzó csíkot használod, vagy befejezted a folyamatot. 

Miért válaszd az X-Epil Evolution gyantázó szettet:

 • Praktikus, mert mindent megtalálsz benne, ami az otthoni szőrtelenítéshez szükséges
 • Eredményes, akár 4-6 hétig is sima bőrfelületet biztosít
 • Gyors, hiszen otthonodban pár perc alett elvégezheted a gyantázást
 • Higiénikus, mert saját eszközöd és saját szőrtelenítő kellékeidet használod
 • Az egyik leggyakrabban használt szőrtelenítési folyamatra épül, így a kiegészítőit könnyen beszerezheted, ha elfogynak
 • A csomagban megtalálható patron elegendő a 2 láb, 2 kar, a hónaljak, vagy a bikinivonalak szőrtelenítéséhez

Az X-Epil Evolution gyantázószett tartalma:

 • 1db gyantamelegítő készülék
 • 1 db 100 ml-s széles fejű gyantapatron normál bőrre
 • 10 db gyantalehúzó csík
 • X-Epil gyantázás utáni lemosó olaj
 • Oktató kézikönyv

Ne gyantázz:

 • Ha a bőr gyulladt
 • Napozás, szoláriumozás után közvetlenül, vagy amíg a bőrpír meg nem szűnik
 • Nyílt sebek felett
 • Vírusos, gombás, bakteriális bőrfertőzések meglétekor
 • Vérzékenységet fokozó gyógyszerek szedése alatt
 • Cukorbetegség esetén

Használat: Tisztítsd meg a kezelendő bőrfelületet a szennyeződésektől, olajos foltoktól és az izzadtságtól, illetve gyengéd bőrradír segítségével az elhalt hámsejtektől. Érdemes hintőport felvinni a letisztított bőrre, ezzel segítve, hogy a szőrszálak jobban beleragadhassanak a gyantába. Melegítsd fel a gyantát X-Epil gyantázógépben az oktatókönyvben leírtak szerint. Használat előtt a gyanta hőmérsékletét mindig ellenőrizni kell.

TIPP! A szőrszálak hossza legalább 2-3 mm hosszú legyen az eltávolíthatóság érdekében.

A felmelegített gyantát vidd fel vékony rétegben a görgőfej segítségével a teljesen száraz, zsírmentes bőrre, a szőr növekedésével megegyező irányban.

Simítsd rá a lehúzó csíkot, majd egy határozott mozdulattal rántsd le azt a bőrfelszínnel párhuzamosan a szőrnövekedéssel ellentétes irányban. A gyantamaradványok eltávolításához használd az X-Epil Gyantázás utáni tisztító olajat. A bőrvörösség enyhítésére az X-Epil Szőrtelenítés utáni bőrnyugtató gél alkalmazható.

A gyantázószett használata előtt olvassa el figyelmesen az oktató kézikönyvet és az óvintézkedéseket! Első használat előtt végezzen bőrpróbát kisebb bőrfelületen, és ha 24 órán belül nem észlel kedvezőtlen bőrreakciót, folytathatja a szőrtelenítést.  A bőrnek tökéletesen tisztának/száraznak kell lennie.

Érdekelhetnek még…

has been added to your cart:
Checkout