X-Epil Evolution gyantázószett

XE9085_1
XE9085_2

X-Epil Evolution gyantázószett

0 out of 5

100 ml-es gyantapatron felmelegítésére alkalmas gyantázószett, mely mindent tartalmaz, ami a gyantázáshoz elengedhetetlen.

További információ >>
Elérhetőség: Készleten Cikkszám: XE9085 Kategória:

5 990 Ft

Leírás

Praktikus ● Gyors ● Eredményes ● Higiénikus

Az X-Epil Evolution gyantázószett tartalma:
– gyantamelegítő készülék
– 1 db 100 ml-s széles fejű gyantapatron normál bőrre
– 10 db gyantalehúzó csík
– X-Epil gyantázás utáni lemosó olaj
– oktató kézikönyv

Használat: Tisztítsa meg a kezelendő bőrfelületet a szennyeződésektől, olajos foltoktól és az izzadtságtól, illetve gyengéd bőrradír segítségével az elhalt hámsejtektől. Érdemes hintőport felvinni a letisztított bőrre, ezzel segítve, hogy a szőrszálak jobban beleragadhassanak a gyantába. Melegítse fel a gyantát X-Epil gyantázógépben az oktatókönyvben leírtak szerint. Használat előtt a gyanta hőmérsékletét mindig ellenőrizni kell.

TIPP! A szőrszálak hossza legalább 2-3 mm hosszú legyen az eltávolíthatóság érdekében.

A felmelegített gyantát vigye fel vékony rétegben a görgőfej segítségével a teljesen száraz, zsírmentes bőrre, a szőr növekedésével megegyező irányban.

Simítsa rá a lehúzó csíkot, majd egy határozott mozdulattal rántsa le a bőrfelszínnel párhuzamosan a szőrnövekedéssel ellentétes irányban. A gyantamaradványok eltávolításához használja az X-Epil Gyantázás utáni tisztító olajat. A bőrvörösség enyhítésére az X-Epil Szőrtelenítés utáni bőrnyugtató gélt ajánljuk.

A gyantázószett használata előtt olvassa el figyelmesen az oktató kézikönyvet és az óvintézkedéseket! Első használat előtt végezzen bőrpróbát kisebb bőrfelületen, és ha 24 órán belül nem észlel kedvezőtlen bőrreakciót, folytathatja a szőrtelenítést.  A bőrnek tökéletesen tisztának/száraznak kell lennie.

Érdekelhetnek még…

has been added to your cart:
Checkout