X-Epil Happy roll gyantázószett

XE9087_1

X-Epil Happy roll gyantázószett

0 out of 5

Az X-Epil Happy roll szettje tökéletes választás, ha még csak most bontogatod a szárnyaidat a gyantázás területén és egy trendi, akár utazásra is könnyen elvihető szőrtelenítő szettet keresel.

További információ >>
Elérhetőség: Készleten Cikkszám: XE9087 Kategória:

4 999 Ft

Leírás

Az X-Epil Happy roll szettje tökéletes választás, ha még csak most bontogatod a szárnyaidat a gyantázás területén és egy trendi, akár utazásra is könnyen elvihető szőrtelenítő szettet keresel.

Az összeállításban gyantamelegítőt, gyantapatront és lehúzó csíkot is találsz – ami a gyantázás azonnali megkezdéséhez szükséges – így ha elsajátítottad az oktató könyvben szükséges lépéseket, akkor hozzá is láthatsz a lábak, karok, hónaljak, vagy bikini vonal szőrtelenítéséhez. A folyamattal akár 4-6 hétig tartó simaságot is biztosíthatsz a szőrtelenített területnek kellő magabiztosságot szerezve az élet és a randik kihívásaihoz.

Praktikus kis méret a könnyebb használathoz és utazáshoz

A Happy roll gyantamelegítő első látásra szerelem. Kis mérete miatt már az első alkalom után biztosan a szívedbe zárod. Ergonomikus kialakítása miatt szinte a kézbe simul, könnyed súlyával pedig élménnyé varázsolja a gyantázás teljes folyamatát. Széles talprészének köszönhetően a gyantapatron felmelegítése során valamint ha éppen nem használod, akkor is stabilan áll.

Beépített termosztát, hogy mindig a megfelelő hatékonyság mellett epilálhass

A gyantázás egyik legfontosabb eleme, hogy a szőrtelenítéshez a gyanta megfelelő hőfokú, se nem hideg se nem túl meleg legyen. A Happy Roll gyantamelegítő beépített termosztátjával mindig a megfelelő hőmérsékleten tartja a felmelegített gyantát. Az folyékony állagával könnyen öleli körbe a szőrszálakat és tapad gyantalehúzó csíkhoz is. Ezzel is megkönnyítve az eltávolítást és hatékonyabbá téve a szőrtelenítés folyamatát.

Miért válaszd a Happy Roll gyantázó szettet:

 • Praktikus kis mérettel rendelkezik, így utazásaidhoz magaddal viheted
 • A gyantázás hatékonyságával akár 4-6 hétig tartó eredményeket biztosít
 • Gyors, hiszen otthon pár perc alatt elvégezheted a szőrtelenítés folyamatát
 • Higiénikus, mivel saját gyantamelegítőd és patronjaidat használod
 • A csomagban megtalálható 2db 50ml-es patron elegendő a 2 láb, 2 kar, a hónaljak, vagy a bikinivonalak szőrtelenítéséhez

Az X-Epil Happy roll gyantázószett tartalma:

 • Gyantamelegítő készülék
 • 2 db 50 ml-s széles fejű aloe verával dúsított gyantapatron
 • 10 db gyantalehúzó csík
 • Oktató kézikönyv

Ne gyantázz:

 • Ha a bőr gyulladt
 • Napozás, szoláriumozás után közvetlenül, vagy amíg a bőrpír meg nem szűnik
 • Nyílt sebek felett
 • Vírusos, gombás, bakteriális bőrfertőzések meglétekor
 • Vérzékenységet fokozó gyógyszerek szedése alatt
 • Cukorbetegség esetén

Használat: Tisztítsa meg a kezelendő bőrfelületet a szennyeződésektől, olajos foltoktól és az izzadtságtól, illetve gyengéd bőrradír segítségével az elhalt hámsejtektől. Érdemes hintőport felvinni a letisztított bőrre, ezzel segítve, hogy a szőrszálak jobban beleragadhassanak a gyantába. Melegítse fel a gyantát X-Epil Happy roll gyantázógépben az oktatókönyvben leírtak szerint. Használat előtt a gyanta hőmérsékletét mindig ellenőrizni kell.

TIPP! A szőrszálak hossza legalább 2-3 mm hosszú legyen az eltávolíthatóság érdekében.

A felmelegített gyantát vigye fel vékony rétegben a görgőfej segítségével a teljesen száraz, zsírmentes bőrre, a szőr növekedésével megegyező irányban.

Simítsa rá a lehúzó csíkot, majd egy határozott mozdulattal rántsa le a bőrfelszínnel párhuzamosan a szőrnövekedéssel ellentétes irányban. A gyantamaradványok eltávolításához használja az X-Epil Gyantázás utáni tisztító olajat vagy az X-Epil Gyantázás utáni olajos törlőkendőt. A bőrvörösség enyhítésére használja az X-Epil Szőrtelenítés utáni bőrnyugtató gélt.

A gyantázószett használata előtt olvassa el figyelmesen az oktató kézikönyvet és az óvintézkedéseket! Első használat előtt végezzen bőrpróbát kisebb bőrfelületen, és ha 24 órán belül nem észlel kedvezőtlen bőrreakciót, folytathatja a szőrtelenítést.  A bőrnek tökéletesen tisztának/száraznak kell lennie.

Érdekelhetnek még…

has been added to your cart:
Checkout