X-Epil Használatrakész gyantacsík testre – Argánolaj 12db

XE9215_1

X-Epil Használatrakész gyantacsík testre – Argánolaj 12db

0 out of 5

Használatra kész gyantacsíkok argán olajjal testre (6x2db). Ez a speciális gyantázócsík gyors és könnyű gyantázást tesz lehetővé a test bármely részén. Különösen alkalmas az érzékeny bőrfelületek gyantázására.

További információ >>
Elérhetőség: Készleten Cikkszám: XE9215 Kategória:

999 Ft

Leírás

Hatékony, gyors megoldás a selymesen puha bőrért, kompromisszumok nélkül.

Ez a speciális gyantázócsík gyors és könnyű gyantázást tesz lehetővé a test bármely részén. Különösen alkalmas az érzékeny bőrfelületek gyantázására. Az argán olaj jótékony hatást fejt ki a kiszáradt bőrre, megóvja azt a gyantázás okozta vízveszteségtől. Az X-Epil Gyantázás utáni olajos törlőkendő segít a bőrön maradt gyantamaradékok eltávolításában, összetevői pedig megnyugtatják a bőrt.

TIPP! A gyantacsíkok használata előtt kérjük, hogy figyelmesen olvassa el és tartsa be az óvintézkedéseket. A bőrnek tökéletesen tisztának, zsírtalannak és száraznak kell lennie a gyantacsík használatakor. A gyantázás előtt használjon hintőport, mely felszívja a nedvességet, valamint győződjön meg arról, hogy a szőrszálak legalább 2-3 mm hosszúak.

Használati utasítás:

  1. Melegítse fel a gyantacsíkot a két tenyere között.
  2. Óvatosan válassza szét a csíkokat a maxi fogófelületnél.
  3. Helyezze fel a csíkot a gyantázandó felületre. Alaposan simítsa le a szőrnövéssel megegyező irányba, hogy jól rátapadjon a bőrre.
  4. Feszítse meg a bőrt, majd a szőrnövéssel ellentétes irányban egy gyors, határozott mozdulattal távolítsa el a csíkot, a bőr közelében maradva.
  5. A bőrön maradt gyanta eltávolításához használja a dobozban található X-Epil Gyantázás utáni olajos törlőkendőt.
has been added to your cart:
Checkout