X-Epil Használatrakész gyantacsík testre – Argánolaj 12db

XE9215_1

X-Epil Használatrakész gyantacsík testre – Argánolaj 12db

0 out of 5

Használatra kész gyantacsíkok argán olajjal testre 12db (6x2db). Ez a speciális gyantázócsík egyetlen mozdulattal teszi lehetővé a gyors és könnyű gyantázást a test bármely területén. Az argán olaj bársonyossá és simává varázsolja a bőrt, valamint táplálja és hidratálja a kezelt bőrfelületet. Különösen alkalmas az érzékeny bőrfelületek gyantázására.

További információ >>
Elérhetőség: Készleten Cikkszám: XE9215 Kategória:

999 Ft

Leírás

Hatékony, gyors megoldás a selymesen puha bőrért, kompromisszumok nélkül.

Ez a speciális gyantázócsík gyors és könnyű gyantázást tesz lehetővé a test bármely részén. Különösen alkalmas az érzékeny bőrfelületek gyantázására. Az argán olaj jótékony hatást fejt ki a kiszáradt bőrre, megóvja azt a gyantázás okozta vízveszteségtől. Az X-Epil Gyantázás utáni olajos törlőkendő segít a bőrön maradt gyantamaradékok eltávolításában, összetevői pedig megnyugtatják a bőrt.

A gyantacsíkok használata előtt kérjük, hogy figyelmesen olvassa el és tartsa be az óvintézkedéseket. A bőrnek tökéletesen tisztának, zsírtalannak és száraznak kell lennie a gyantacsík használatakor. A gyantázás előtt használjon hintőport, mely felszívja a nedvességet, valamint győződjön meg arról, hogy a szőrszálak legalább 2-3 mm hosszúak.

Doboz tartalma: 12 db X-Epil gélgyantacsík (6 db kétoldalas), 2 db nyugtató olajos törlőkendő


Miért válaszd az X-Epil Használatra kész gyantacsíkokat?

 • könnyű és kényelmes használat,
 • a szőrtelenítés bárhol, bármikor elvégezhető,
 • normál és érzékeny bőrűek is alkalmazhatják,
 • selymes és puha bőrt eredményez,
 • akár 28 napig tartó simaság, 
 • kellemes gyümölcsös illatot hagy maga után.


Használati utasítás:

 1. Győződj meg arról, hogy a szőrszálak legalább 2-3 mm hosszúak.
 2. Használat előtt a bőrnek tökéletesen tisztának, száraznak, olaj- és hidratálószer-mentesnek kell lennie. Célszerű gyantázás előtt hintőport használni, amely felszívja a nedvességet. 
 3. Gyors mozdulatokkal dörzsöld a csíkokat a tenyerek között, hogy felmelegedjenek.
 4. Óvatosan válaszd szét a csíkokat a maxi fogófelületnél. 
 5. Helyezd fel a csíkot a gyantázandó felületre. Alaposan simítsa le a szőrnövéssel megegyező irányba, hogy jól rátapadjon a bőrre.
 6. A csíkot a tenyereddel vagy ujjbegyeiddel erős nyomással vidd fel a gyantázandó területre, és határozott mozdulatokkal simítsd át 3-4 alkalommal a szőrnövekedéssel megegyező irányba. 
 7. Egyik kezeddel feszítsd meg a bőrt, a másik kezeddel a szőrnövéssel ellentétes irányban egy gyors, határozott mozdulattal távolítsd el a csíkot, a bőr közelében maradva. 
 8. Az esetlegesen bőrön maradt gyanta eltávolításához használd az X-Epil gyantázás utáni lemosó olajat, vagy az X-Epil gyanátzás utáni olajos törlőkendőt. A bőrvörösség enyhítésére és nyugtatására javasoljuk az X-Epil szőrtelenítés utáni nyugtató gél használatát.
 9. A csíkok újra felhasználhatóak, amíg el nem veszítik szőrtelenítő hatásukat.

has been added to your cart:
Checkout