X-Epil Gyantalehúzó csíkok 20 db+2 db olajos törlőkendő

XE9221_1
XE9221_2

X-Epil Gyantalehúzó csíkok 20 db+2 db olajos törlőkendő

0 out of 5

Az X-Epil gyantalehúzó csíkok elengedhetetlen kellékei a hagyományos gyantázásnak. Bármilyen hagyományos meleggyantához használható.

További információ >>
Elérhetőség: Készleten Cikkszám: XE9221 Kategóriák: ,

499 Ft

Leírás

Az X-Epil gyantalehúzó csíkok elengedhetetlen kellékei a hagyományos gyantázásnak. Bármilyen hagyományos meleggyantához használható. Egy csík többször is felhasználható speciális anyagának köszönhetően. 

Használata: az X-Epil gyantalehúzó csíkot a gyanta felvitele után alaposan rá kell simítani a bőrre, majd egy határozott mozdulattal lerántani a szőr növekedési irányával ellentétes irányba. 

Az X-Epil Gyantázás utáni olajos törlőkendő Aloe Verával hatékony társ a gyantázás utáni bőrregenerációban és ápolásban.

Az érzékeny bőrre kifejezetten ajánlott az X-Epil Gyantázás utáni olajos törlőkendő Aloe Verával, mely hatékony társ a gyantázás utáni bőrregenerációban és ápolásban. Biztosítja a bőrön maradt gyanta eredményes eltávolítását és sima, kellemes tapintást kölcsönöz a gyantázott területeknek, miközben Aloe Vera összetevője nyugtatja a bőrt. Használatakor alaposan töröld át a kendővel az érintett bőrfelületeket, majd papírtörlővel itasd fel az olajfelesleget.

A csomag tartalma: 20 db gyantalehúzó csík (20cm x 7cm-es, méretre vágott), 2 db X-Epil gyantázás utáni olajos törlőkendő 

has been added to your cart:
Checkout