X-Epil Szőrtelenítő krém 75ml

XE9204_1

X-Epil Szőrtelenítő krém 75ml

0 out of 5

Érzékeny bőröd lágy szőrtelenítője az X-Epil szenzitív krémje, mely aloe vera, E-vitamin és kamilla összetevőivel bőrbarát módon, mégis magas hatékonyság mellett távolítja el a legmakacsabb szőrszálakat is.

További információ >>
Elérhetőség: Készleten Cikkszám: XE9204 Kategória:

799 Ft

Kosár

Leírás

Érzékeny bőröd lágy szőrtelenítője az X-Epil szenzitív krémje, mely aloe vera, E-vitamin és kamilla összetevőivel bőrbarát módon, mégis magas hatékonyság mellett távolítja el a legmakacsabb szőrszálakat is.

A kellemes illatú, a bőrön különösen jól alkalmazható krém már kis mennyiségben is hatékonyan távolítja el a szőrszálakat. Tubusos kiszerelésével és a csomagolásban megtalálható spatulával kényelmes használatot biztosít. Aloe vera, kamilla és E-vitamin összetevőivel a legérzékenyebb bőrökön is alkalmazható, nem okoz kellemetlen irritációt. Ugyanakkor hatékonyan távolítja el rövidebb, hosszabb, de akár a legmakacsabb szőrszálakat is.

Miért válaszd az X-Epil szenzitív szőrtelenítő krémet:

  • Szenzitív összetételével ideális az érzékeny bőrökhöz
  • Használatával hosszú hetekre megszabadulhatsz a nem kívánatos szőrszálaktól
  • Tubusos kiszerelésével a benne található krém kis mennyiségben könnyen és pontosan adagolható
  • Aloe vera összetevőjével hidratálja, táplálja és nyugtatja a bőrt
  • Kamilla hatóanyaga ideális a bőr irritációjának mérsékléséhez, nyugtatásához
  • Antioxidáns E-vitamint tartalmaz a bőrt érő stressz minimalizálásához
  • Dermatlógiailag tesztelt, így biztos lehetsz a hatékonyságában és minőségében
  • Nők és férfiak is egyeránt használhatják
  • Gyors mindössze 6-8 percet vesz igénybe a használata

Használati utasítás:

A krém használatához a bőrnek tisztának és száraznak kell lennie.

1. A szőrtelenítendő bőrfelületet a krémmel teljesen kend be, a szőrnövekedéssel megegyező irányba úgy, hogy a krém a szőrt tökéletesen befedje. A művelethez használd a dobozban megtalálható spatulát.

2. Hagyd a krémet 6-8 percig hatni. Ellenőrizd az időt órával.

3. A spatula segítségével egy kis területen ellenőrizd, hogy a szőr könnyen eltávolítható-e. Ha igen, akkor távolítsd el szőrszálakat és a krémet a spatula segítségével a szőrnövekedési iránnyal ellentétesen. Ha nem, várj még pár percig, azonban soha ne hagyd a krémet a bőrön 8 percnél tovább!

4. A krém eltávolítása után langyos, bő vízzel öblítsd le a kezelt bőrfelületet! Ne használj szappant!

FIGYELEM! Az X-Epil szőrtelenítő krém használható a láb, mell, hát, kéz és hónalj területein, azonban nem alkalmazható az arc, fej, szem, orr és fül belsejének, mellbimbó, nemiszerv-környéki és perianális területek szőrtelenítésére! Csak ép bőrfelületen alkalmazható! Használat előtt figyelmesen olvasd el a termék alkalmazására vonatkozó figyelmeztetéseket a dobozon. Ha ezt a krémet először egy új testfelületen alkalmazza, végezzen bőrpróbát kézfején, vagy más kisebb bőrfelületen, és ha 24 órán belül nem észlel irritációt, folytassa a szőrtelenítést. 

has been added to your cart:
Checkout