X-Epil Szőrtelenítő krém arcra/bikini vonalra 40ml

XE9205_1
XE9205_2

X-Epil Szőrtelenítő krém arcra/bikini vonalra 40ml

0 out of 5

Az X-Epil szőrtelenítő krém gyors és kíméletes szőrtelenítést nyújt az arc és bikini vonal nem kívánatos szőrszálainak az eltávolításához. A kellemes illatú lágy krém E-vitamin és urea összetevőivel igazi unikum és ideális az érzékenyebb területek szőrzetének eltávolításához.

További információ >>
Elérhetőség: Készleten Cikkszám: XE9205 Kategória:

799 Ft

Leírás

Kellemes illatú lágy krém E-vitaminnal és ureával az arc, a bikinivonal és hónalj érzékeny területeinek gors és kíméletes szőrtelenítésére. Bőrbarát módon, mégis magas hatékonyság mellett távolítja el a legmakacsabb szőrszálakat is. Használata után a bőr hidratált, puha és selymesen sima lesz. 

Tubusos kiszerelésével és a csomagolásban megtalálható spatulával kényelmes használatot biztosít.

Doboz tartalma: 1 db X-Epil szőrtelenítő krém 40ml, 1 db spatula

Miért válaszd az X-Epil szőrtelenítő krémet arcra és bikinivonalra:

 • Szenzitív összetételével ideális az érzékeny bőrhöz is
 • Könnyű és kényelmes használatot nyújt
 • Tubusos kiszerelésével a benne található krém kis mennyiségben könnyen és pontosan adagolható
 • Selymes és puha bőrt eredményez
 • Nők és férfiak is használhatják
 • Gyors mindössze 4-6 percet vesz igénybe a használata

Bőrbarát formula: 

 • Dermatológiailag tesztelt, így biztos lehetsz a hatékonyságában

Használati utasítás:

 1. Használat előtt a bőrnek tökéletesen tisztának, száraznak, olaj- és hidratálószer-mentesnek kell lennie.
 2. A szőrtelenítendő bőrfelületet a krémmel teljesen kend be, a szőrnövekedéssel megegyező irányba úgy, hogy a krém a szőrt tökéletesen befedje. A művelethez használd a dobozban megtalálható spatulát.
 3. Hagyd hatni a krémet a kezelendő területen 4-6 percig. Ellenőrizd az időt órával.
 4. A spatula segítségével egy kis területen ellenőrizd, hogy a szőr könnyen eltávolítható-e. Ha igen, akkor távolítsd el szőrszálakat és a krémet a spatula segítségével a szőrnövekedési iránnyal ellentétesen. Ha nem, várj még pár percig, azonban soha ne hagyd a krémet a bőrön 8 percnél tovább!
 5. A krém eltávolítása után langyos, bő vízzel öblítsd le a kezelt bőrfelületet! Ne használj szappant!
 6. A szőrtelenítés során igénybevett bőrfelület nyugtatására és hidratálására javasolt az X-Epil szőrtelenítés utáni nyugtató gél használata.

Figyelmeztetés:

Kizárólag külső használatra! Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe ne kerüljön! Szembe kerülés esetén azonnal bő vízzel öblítse ki és forduljon orvoshoz! Lenyelése esetén azonnal forduljon orvoshoz, és mutassa meg a csomagoláson feltüntetett információkat az orvosnak! Tartsa be a használati útmutató előírásait! Ne hagyja a krémet 8 percnél tovább a bőrön! Őrizze meg a külső csomagolást a figyelmeztetések miatt! Első használat előtt végezzen bőrpróbát: a kezelni kívánt terület egy kis részére vigye fel a krémet, és az útmutatónak megfelelő hatóidő letelte után távolítsa el. Ha 24 órán belül nem észlel irritációt (fájdalom, viszkető, égő érzés), folytassa a szőrtelenítést. Irritáció esetén azonnal távolítsa el a krémet a bőrről, és alaposan öblítse le hideg vízzel. Tioglikolátot és lúgot tartalmaz. Ne alkalmazza fül és orr belsejének, szem, perianális, nemi szerv és mellbimbó,  környékének szőrtelenítésére! Csak ép bőrfelületen alkalmazható! Sérült, irritált, gyulladt, napégett, visszeres, szemölcsöt vagy egyéb kinövést, anyajegyet tartalmazó bőrfelületen nem alkalmazható! Két használat között mindig várjon 72 órát! Használat után 24 órán belül ne használjon dezodort, parfümöt, alkoholos terméket, illetve 24 órán belül nem ajánlott a napozás és szoláriumozás! Borotvált, gyantázott, epilált területen ne használja 48 órán belül! Ha gyógyszert szed és az befolyást gyakorol a bőr állapotára, vagy bőrbetegségben szenved,a  termék alkalmazása előtt kérdezze meg kezelőorvosát!

has been added to your cart:
Checkout