X-Epil Terhességi gyorsteszt pen 1db – exkluzív

XE9405_1

X-Epil Terhességi gyorsteszt pen 1db – exkluzív

0 out of 5

Az X-Epil terhességi gyorstesztje egy exkluzív vizeletsugaras terhességi teszt, mellyel perceken belül csaknem 100% pontossággal állapíthatja meg a terhesség tényét. A teszt nagy előnye, hogy semmilyen egyéb kiegészítőt nem igényel. A doboz tartalma 1 db terhességi teszt és használati útmutató.

További információ >>
Elérhetőség: Készleten Cikkszám: XE9405 Kategória:

799 Ft

Kosár

Leírás

Az X-Epil terhességi gyorstesztje egy exkluzív vizeletsugaras terhességi teszt, mellyel perceken belül csaknem 100% pontossággal állapíthatja meg a terhesség tényét. A teszt nagy előnye, hogy semmilyen egyéb kiegészítőt nem igényel.

A doboz tartalma 1 db terhességi teszt és használati útmutató.

A nap folyamán bármikor elvégezhető vele a terhességi teszt, de mégis javasolt a reggeli első vizelettel használni, ugyanis ebben az időpontban a terhességi hormon (HCG) nagyobb mennyiségben van jelen a vizeletben.

Az X-Epil használata rendkívül egyszerű. 

  1. A teszt megkezdéséhez nyissa ki a tasakot úgy, hogy felszakítja a bevágás mentén. Vegye ki a mintavevő eszközt a tasakból.
  2. Távolítsa el a kupakot.
  3. A fogórésznél fogva tartsa a teszt nedvszívó részét lefelé a vizeletsugárba legalább 10 másodpercig, hogy az megfelelően átnedvesedjen. Ügyeljen rá, hogy a vzelet ne érjen a nyíllal jelzett rész fölé.
  4. Fektesse egy száraz tiszta felületre,
  5. Ezt követően 3 perc elteltével olvassa le az eredményt. (10 percen túl az eredmény már nem leolvasható)

Ha szükségesnek érzi, ismételje meg pár nap múlva a tesztet. Amennyiben a teszt pozitív, úgy mihamarabb lépjen kapcsolatba orvosával.

has been added to your cart:
Checkout