X-Epil Terhességi gyorsteszt pen 1db

XE9402_1

X-Epil Terhességi gyorsteszt pen 1db

0 out of 5

Az X-Epil terhességi gyorstesztje egy vizeletsugaras terhességi teszt, mellyel perceken belül csaknem 100% pontossággal állapíthatja meg a terhesség tényét. A teszt nagy előnye, hogy semmilyen egyéb kiegészítőt nem igényel. A doboz tartalma 1 db terhességi teszt és használati útmutató.

További információ >>
Elérhetőség: Készleten Cikkszám: XE9402 Kategória:

649 Ft

Leírás

Az X-Epil terhességi gyorstesztje egy vizeletsugaras terhességi teszt, mellyel perceken belül csaknem 100% pontossággal állapíthatja meg a terhesség tényét. A teszt nagy előnye, hogy semmilyen egyéb kiegészítőt nem igényel.

A doboz tartalma 1 db terhességi teszt és használati útmutató.

A nap folyamán bármikor elvégezhető vele a terhességi teszt, de mégis javasolt a reggeli első vizelettel használni, ugyanis ebben az időpontban a terhességi hormon nagyobb mennyiségben van jelen a vizeletben.

Az X-Epil használata rendkívül egyszerű. A teszt tetején megfogva a nedvszívó csíkot nagyjából tíz másodpercig kell a vizeletsugár alá tartani, így könnyen és mégis teljesen higiénikusan lehet használni. Letisztult designjának köszönhetően az eredmény könnyen leolvasható.

A teszt elvégzéséhez célszerű a reggeli első vizeletet használni. A tesztet fogórésznél tartsa, a nedvszívó részét lefelé a vizeletsugárba legalább 10 másodpercig , hogy az megfelelően átnedvesedjen, majd fektesse száraz tiszta felületre. Ezt követően 3 perc elteltével olvassa le az eredményt. 10 percen túl az eredmény már nem leolvasható.

Ha szükségesnek érzi, ismételje meg pár nap múlva a tesztet. Amennyiben a teszt pozitív, úgy mihamarabb lépjen kapcsolatba orvosával.

A doboz tartalma 1db terhességi gyorsteszt, mely esztétikus, gyors és higiénikus, eredmény 5 perc alatt.

has been added to your cart:
Checkout