X-Epil Terhességi gyorsteszt pen 1db

XE9402_3
XE9402_1
XE9402_2
XE9402_4
XE9402_3

X-Epil Terhességi gyorsteszt pen 1db

0 out of 5

Az X-Epil terhességi gyorstesztje egy vizeletsugaras terhességi teszt, mellyel perceken belül csaknem 100% pontossággal állapíthatod meg a terhesség tényét. A teszt nagy előnye, hogy semmilyen egyéb kiegészítőt nem igényel. A doboz tartalma 1 db terhességi teszt és a hozzá tartozó használati útmutató.

További információ >>
Elérhetőség: Készleten Cikkszám: XE9402 Kategória:

849 Ft

Leírás

Az X-Epil terhességi gyorstesztje egy vizeletsugaras terhességi teszt, mellyel perceken belül csaknem 100% pontossággal állapíthatod meg a terhesség tényét. A teszt nagy előnye, hogy semmilyen egyéb kiegészítőt nem igényel.

A doboz tartalma 1db terhességi gyorsteszt, mely esztétikus, gyors és higiénikus, eredmény 5 perc alatt.

Az X-Epil használata rendkívül egyszerű. 

Használati utasítás:

  1. A teszt elvégzéséhez célszerű a reggeli első vizeletet használni.

A nap folyamán bármikor elvégezhető vele a terhességi teszt, de mégis javasolt a reggeli első vizelettel használni, ugyanis ebben az időpontban a terhességi hormon (HCG) nagyobb mennyiségben van jelen a vizeletben.

  1. A teszt megkezdéséhez nyisd ki a tasakot úgy, hogy felszakítod a bevágás mentén. Vedd ki a mintavevő eszközt a tasakból.
  2. A fogórésznél fogva tartsd a teszt nedvszívó részét lefelé a vizeletsugárba legalább 10 másodpercig, hogy az megfelelően átnedvesedjen. Ügyelj rá, hogy a vizelet ne érjen a nyíllal jelzett rész fölé.
  3. Fektesd egy száraz tiszta felületre.
  4. Ezt követően 3 perc elteltével olvasd le az eredményt. (10 percen túl az eredmény már nem leolvasható)

Ha szükségesnek érzed, ismételd meg pár nap múlva a tesztet. Amennyiben a teszt pozitív, úgy mihamarabb lépj kapcsolatba az orvosoddal.

has been added to your cart:
Checkout