Újdonság: X-Epil prémium használatra kész gélgyantacsíkok

X-epil használatra kész prémium gélgyantacsÍk

Share this post

Újdonság: X-Epil prémium használatra kész gélgyantacsíkok

A gyantázás kétségkívül a szőrtelenítés egyik leghatékonyabb és leghatározottabb módja. Mindenki ismeri azonban a vele járó kellemetlenségeket: igencsak körülményes, hiszen a gyantacsíkokat fel kell melegíteni, így nem végezhető el akárhol, ráadásul, ha hibát vétesz, nehéz megszabadulni a felesleges anyagtól. Ezen problémákat küszöbölik ki az X-Epil vadiúj prémium használatra kész gélgyantacsíkjai, amik még akkor is a kedvenceid lesznek, ha eddig ódzkodtál a gyantázástól! Ismerd meg és szerezd be őket a dm/Rossmann drogériák polcairól Te is!

Gél Gyanta – miért is jó?

Az X-Epil új, prémium használatra kész gélgyantacsíkjaival selymesen puha bőrre tehetsz szert a tested bármely részén, kompromisszumok nélkül: normál, valamint az érzékeny bőrűek számára kifejlesztett hipoallergén változatai elérhetők arcra, testre és bikivonalra/hónaljra is.

A gyantacsíkokra speciális, lágy gél gyanta került, mely minden eddiginél könnyebbé és kényelmesebbé teszi a gyantázást. Hogyan? A gyantacsíkok szétválasztásához sem összedörzsölni, sem melegíteni nem kell azokat, így a szőrtelenítést gyakorlatilag bárhol, bármikor elvégezheted velük. Használatukhoz nincs szükség semmilyen egyéb eszközre – csupán némi kézügyességre és gyakorlatra a gyantázás terén. Persze akkor se ijedj meg tőle, ha még kezdő vagy benne: hihetetlenül egyszerű használatába Te is gyorsan belejössz majd!

A doboz két darab olajos törlőkendőt is tartalmaz, mellyel könnyedén eltávolíthatod a maradék gyantát, összetevői pedig segítenek a bőr megnyugtatásában. A végeredmény? Lágy, gyümölcsös illatú bőr, akár 28 napig!

Hogyan használd?

Fontos, hogy gyantázás előtt várd meg, hogy a szőrszálak legalább 2-3 mm hosszúak legyenek. Győződj meg róla, hogy a bőröd tökéletesen tiszta, zsírtalan és száraz. Mielőtt nekikezdenél a gyantázásnak, használj hintőport, mely segít a maradék nedvesség felszívásában is. Ezután indulhat is a művelet:

  • Óvatosan válaszd szét a csíkokat a maxi fogófelületnél.
  • Helyezd fel a csíkot a gyantázandó felületre. Alaposan simítsd le a szőrnövéssel megegyező irányba, hogy jól rátapadjon a bőrre.
  • Feszítsd meg a bőrt, majd a szőrnövéssel ellentétes irányban egy gyors, határozott mozdulattal távolítsd el a csíkot, a bőr közelében maradva.
  • A bőrön maradt gyanta eltávolításához használd a dobozban található X-Epil Gyantázás utáni olajos törlőkendőt. Kész is vagy!

Az X-Epil prémium használatra kész gélgyantacsíkjait tehát elég csak előkapnod, majd akár 28 napig élvezheted a tökéletes simaságot – ugye, milyen jól hangzik?

Kattints IDE és szerezd be webáruházunkban vagy keresd a dm/Rossmann drogériák polcain!