X-Epil szőrtelenítők – rendkívül érzékeny bőrre

Share this post

X-Epil szőrtelenítők – rendkívül érzékeny bőrre

A szőrtelenítés állandó fejtörést okozhat számunkra, különösen igaz lehet ez a nyári hónapokra, hiszen ebben az időszakban azokat a bőrfelületeket, ahol zavaróvá válnak a szőrszálak, szeretnénk minél hamarabb kezelésbe venni. Igen ám, de mi van akkor, ha a bőrünk rendkívül érzékeny és nem távolíthatjuk el bármilyen módszerrel a nem kívánatos szőrszálakat?

Van megoldás az érzékeny bőr szőrtelenítésére?

A válaszunk: IGEN!

Vannak kozmetikai cégek, akik a bőr speciális igényeinek megfelelően hoztak létre olyan termékeket, amelyek összetevőiknek köszönhetően, nyugodtan alkalmazhatóak a rendkívül érzékeny bőrtípusokra is. Ilyen márka vagyunk mi is: az X-Epil.

Élvezd simán és problémamentesen a szőrtelenítést!

Most összegyűjtöttük azokat a termékeinket, amelyek használatával kíméletes és mégis hatékony eredményt érhetsz el:

Gyanta

A gyantázás az egyik leghatékonyabb módszerek közé tartozik, hiszen ez az az eljárás, amellyel akár 3-4 héten keresztül is szőrtelen bőrfelületet biztosíthatsz magadnak.  

Tudtad, hogy a gyantázásnak van egy rendkívül egyszerű változata is? Hihetetlenül könnyű és gyors az X-Epil Használatra kész gélgyantacsíkokkal a nem kívánt szőrszálak eltávolítása. Használatához semmilyen kiegészítőre nincsen szükség, ráadásul még a melegítésre sem kell gondolnod.

Az X-Epil Használatra kész hipoallergén gélgyantacsíkok arcra– és testre termékek, különösen alkalmasak az érzékeny bőrfelületek gyantázásra. Színezék anyag mentes, illatanyaga nem tartalmaz allergén komponenseket, ezáltal minimálisra csökkentve az allergiás reakció kialakulását.

Cukorpaszta

Az X-Epil cukorpaszta hatékony és kíméletes módszer, összetevői kizárólag természetes anyagok, melyek nem irritáljál és terhelik a bőrt. Semmilyen kémiai-, illat- vagy színezőanyagot nem tartalmaz. Egy igazi mindenmentes szőrtelenítési élményt biztosít, több hétig tartó simasággal.

Szőrtelenítő krém

Jó hír, hogy van még olyan szőrtelenítési módszer a borotván kívül, amely fájdalommentes! Ez nem más, mint: az X-Epil szőrtelenítő krém! Az érzékeny bőr lágy szőrtelenítője, amely a legmakacsabb szőrszálakat is pár perc alatt eltávolítja. Értékes összetevőivel, mint az aloe vera, E-vitamin és kamilla, megnyugtatja és védi a bőrt.

Hatékony, kíméletes és gyors megoldás a selymes bőrért, kompromisszumok nélkül: X-Epil!