×
Szakértő válaszol

Szakértő válaszol

Kérdésed van az X-Epil termékekkel kapcsolatban? Szeretnél bővebb felvilágosítást kapni egyes termékeinkről? A ’Szakértő válaszol’ oldal arra hivatott, hogy segítséget nyújtson, ezért szeretettel várjuk kérdéseid!

Miután megírtad kérdésed, add meg e-mail címed, keresztneved és életkorod, a mezők kitöltése kötelező. Mivel e-mail címed sehol nem kerül publikálásra, így gyakorlatilag anonim maradhatsz az oldal látogatói előtt és felteheted azon kérdéseid is, amikhez esetleg máshol eddig nem volt bátorságod. A kérdésed, illetve szakértőnk válasza hasznos információkkal szolgálhat másoknak is, de amennyiben nem szeretnéd, hogy publikáljuk, kérjük pipáld be a ’Privátban szeretnék választ kapni e-mailen keresztül’ boxot.

Privátban szeretnék választ kapni e-mailen keresztül

Eddig beérkezett válaszok

A problémám a következő: korábban az epilátortól sebes lett a lábam, a szőrtüszők is begyulladtak. Az utóbbi időben csak gyantát használtam, igaz, nem szakember végezte a szőrtelenítést, de most még rosszabb a helyzet. Szoknyát sem tudok viselni. Annyira sok a gyulladt tüsző, a szőrszálak visszafelé növekednek és gyulladtak. Mi tévő legyek?

beküldte: Lettiéletkor: 25

Hetente kétszer radírozza le a bőrét. A gyanta hosszútávon mindenképpen csökkenteni fogja a bőr alá növést, de kombinálja a radírozással és akkor biztosan javulni fog. Mellette használjon gyulladáscsökkentő készítményt, pl. Aloe-Spray, gél. ( Itt megtalálja:www.eredeti-aloe-vera.hu )

Én egy 13 éves lány vagyok és nagyon zavar a lábamon növő szőr. Anyukám szerint még nem kellene hozzányúlni, a borotvától megerősödik, a gyantától meg begyulladhat. Ő a szőrtelenítő krémet vagy az epilátort javasolja, de majd csak 15-16 évesen. Azt is mondta, kérdezzek meg hozzáértő embert, például egy kozmetikust, hogy mit javasol.

beküldte: Annamáriaéletkor: 13

A szőrtelenítő krém és a borotva között semmi különbség nincs, ugyanúgy a bőr felületéről távolítja el a szőrt csak más módszerrel. Az epilátornak és a gyantának hasonló hatása van. A különbség az, hogy az epilátortól gyakoribb a bőr alá növés vagyis a szőrtüszők gyulladása. Így hát én a gyantát javaslom.

Mi a véleményük azokról a gyantapatronokról, amit mikróba vagy melegvízbe kell felmelegíteni és rákenni a görgetőfej segítségével a bőrre és papírcsíkokkal "letépni"? Ha jól láttam, ez a gyantapatron többféle összetevővel kapható. Szeretném otthon kipróbálni, hogy milyen. A borotvát már nem bírja a bőrőm. Ha kipöttyösödött bőrfelületre teszem rá, annak mi a következménye?

beküldte: Katalinéletkor: 37

A patronos gyantát, ( gyantapatron ) amit írt, lábra vagy karra jól lehet használni, de fazonra, hónaljra nem ezt ajánljuk. A lábon lévő pöttyökre ráteheti, nem lesz baja, de utána EREDETI ALVEOLA ALOE-VERA-spray-vel fújd át a bőrt!

Több mint 10 éve meleggyantával gyantáztatom az enyhén visszeres lábam kozmetikusnál, eddig nem volt problémám. Most vásároltam egy meleggyantázó készüléket és gyantázás után kék-lila foltos (véraláfutásos) lett a lábam. Mit csináltam rosszul?

beküldte: Noémiéletkor: 45

Valószínűleg nem a viszerei miatt alakultak ki a foltok, hanem a lehúzás során nagyon megrántotta a bőrt és attól alakult ki a folt. Kissebb csíkkal próbálkozzon és a bőrt jól feszítse ki ott, ahol lehúzza a gyantát.

Gyantázás után mindig ragacsos marad a lábam. Hogyan tudok ezen változtatni?

beküldte: Erikaéletkor: 19

Az X-epil gyantázás utáni lemosó olaj tökéletesen eltávolítja a gyantamaradékot, és hidratálja a bőrt.

X

Iratkozz fel az exkluzív ajánlatokra!

Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

Melyik szőrtelenítő terméket válasszam?

Mutasd a hozzám illő terméket
© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK