X-Epil Terhességi gyorsteszt csíkok 2db

XE9401_1

X-Epil Terhességi gyorsteszt csíkok 2db

0 out of 5

Az X-EPIL terhességi teszt csíkja csaknem 100%-ig megbízható, pontos eredményt nyújt perceken belül, így nagy segítséget jelent a terhesség korai kimutatásában. doboz tartalma 2 db terhességi gyorsteszt és használati utasítás.

További információ >>
Elérhetőség: Készleten Cikkszám: XE9401 Kategória:

454 Ft

Leírás

Az X-EPIL terhességi teszt csíkja csaknem 100%-ig megbízható, pontos eredményt nyújt perceken belül, így nagy segítséget jelent a terhesség korai kimutatásában.

Nélkülözhetetlen mind a családtervezésben, mind a nemkívánt terhesség időben való észrevételére. A terhességi teszt csík egyszeri használatra alkalmas, higiénikus és gyors eredményt biztosít.

A doboz tartalma 2 db terhességi gyorsteszt és használati utasítás.

A teszt elvégzéséhez célszerű a reggeli első vizeletet használni. Gyűjtse a vizeletmintát egy tiszta száraz pohárba. Helyezze a nyíllal és jelzővonallal ellátott végét függőlegesen a vizeletmintába és várjon 10 másodpercet. Ne merítse a tesztcsíkot a vizeletbe a nyilakkal jelölt vonal fölé. Fektesse száraz tiszta felületre. Ezt követően 3 perc elteltével olvassa le az eredményt, 10 percen túl az eredmény már nem leolvasható. Amennyiben a teszt pozitív, úgy mihamarabb lépjen kapcsolatba orvosával.

has been added to your cart:
Checkout