Forró X-Epil újdonságok – Érzéki masszázsolaj és síkosító gél

Share this post

Forró X-Epil újdonságok – Érzéki masszázsolaj és síkosító gél

LAz X-Epil eltökélt célja, hogy tabuk nélkül, minden női kérdésben lehessen rá számítani. Legújabb érzéki termékcsaládunk segít, hogy nőiességedet maximálisan megélve, kellemetlenségek nélkül élvezhesd a meghitt és intim pillanatokat. Bemutatjuk az X-Epil Érzéki síkosító gélt és az X-Epil Érzéki masszázsolajat!

X-EPIL ÉRZÉKI SÍKOSÍTÓ GÉL

Mire jó?

Az együttlét ideális esetben az érzéki élvezetekről szól. Nőként azonban számos okból előfordulhat, hogy nem tudunk azonnal ráhangolódni – ezen segít az X-Epil Érzéki síkosító gél, mely csökkenti a hüvelyszárazság okozta kellemetlenséget és felébreszti az érzékeidet.

A bőrbarát hialuronsavval és tejsavval készült vízalapú síkosító gél bőrbarát módon, kíméletesen nedvesíti az intim területeket. A hüvelyszárazság kisebb bőrhorzsolásokat és hámsérüléseket okozhat, melyek utat engednek a kórokozóknak, fokozva ezzel a fertőzésveszélyt. Vessétek be az X-Epil Érzéki síkosító gélt, hogy a kellemetlenségektől való félelem helyett csak az élvezetetekre koncentrálhassatok!

Az X-Epil érzéki síkosító gél biztonságosan alkalmazható óvszerrel és minden más segédeszközzel együtt. Terhesség megelőzésére nem alkalmas!

Hogyan használd?

Nyomj ki a gélből az érintett testfelületre a kívánt mértékű síkosság eléréséig és élvezd a hatást.

Kattints ide és szerezd be webáruházunkban!

X-EPIL ÉRZÉKI MASSZÁZSOLAJ

Mire jó?

Az X-Epil intim relaxáló masszázsolaj vadító trópusi gyümölcs illatával és kellemes állagával fokozza a masszírozás nyújtotta élményt. Ne sajnáljátok az időt egymás kényeztetetésére és (újbóli) felfedezésére – az ellazulás és a kényeztetés garantáltan nem marad el!Nem csak masszázsolajként használhatod: értékes növényi olaj és E-vitamin tartalma gondoskodik a bőr ápolásáról és puhításáról, így fürdőolajként és testápolóként is remekül megállja a helyét. Próbáld ki és érezd, mennyire selymessé válik a bőröd!

Hogyan használd?

Nyomj egy kis mennyiséget a tenyeredbe, simítsd el a kívánt területen és finoman masszírozd be a bőrbe. A test bármely részén használható.

Kattints ide és szerezd be webáruházunkban!