X-Epil Szőrtelenítés STEP BY STEP

Share this post

X-Epil Szőrtelenítés STEP BY STEP

Az ősz beköszöntével a kedvenc lenge ruháink már csak a szekrény mélyén várják az újabb nyári szezont, mivel helyette a ruhatárunkat felváltják a melegebb öltözékek.

A szőrtelenítés ebben az időszakban mindig egy nagy kérdést vet fel, mivel ilyenkor szokások is megváltoznak:

  • vannak, akik a hosszú ruhák viselete közben is arra törekednek, hogy testük szőrtelen és pihe-puha maradjon
  • vagy, akik ilyenkor egyre jobban elkezdik hanyagolni a szőreltávolítást. Ez a verzió azonban hiba! Egyrészt azért, mert a szőrtelenítés ma már a mindennapi higiénia fontos része, másrészt, ha pl. tavasztól elkezdtünk gyantázni és ezt az őszi-téli időszakban felfüggesztjük, úgy az addig ritkábbnak tűnő szőrszálak visszasűrűsödhetnek, mivel a különböző növekedési fázisban levő szőrszálak „beérik” egymást és hát valljuk be, nem nyújt szép látványt.

Szőrtelenítés step by step

Szőrtelenítési szokások így vagy úgy,  a legfontosabb, hogy hatékonyan és megfelelően csináljuk, mivel csakis így érhetjük el a szép és egészséges bőrt. Ez azonban akkor lehetséges, ha szőrtelenítés minden pontjára odafigyelünk.

Az X-Epil termékeink egy komplett otthoni szőrtelenítési eljárást tesznek lehetővé, amit ebben a cikkünkben meg is mutatunk step by step.  Nézzük, hogy mi a helyes sorrend és hogy – hogyan tudod hatékonyan elvégezni:

1.Bőr előkészítése a szőrszálak eltávolításához:

Az új X-Epil Folyékony hintőpor segít megkötni a bőrfelszín nedvességét és védi a bőrt a túlzott kiszárdástól, ami azért nagyon fontos, mert, ha egészséges, hidratált a bőröd, akkor nagyobb eséllyel elkerülheted a fájdalmas kisebesedést és a kellemetlen szőrtüszőgyulladásokat, arról nem is beszélve, hogy hatékonyabb szőrtelenítést is tudsz végezni.

2. Szőrtelenítés

Széleskörű választékunkban biztosan meg fogod találni a számodra jól bevált szőrtelenítési eljárást, legyen szó meleg gyantáról vagy a hideg gyantacsíkokról, cukorpaszta, epilátor, szőrtelenítő krém termékekről. Minden típusú szőrtelenítési eljárásnál fontos a bőr előkészítése, de az új X-Epil folyékony hintőport a gyanta típusú megoldásoknál javallott.

3. Gyantamaradvány eltüntetése:

Amennyiben a gyantázásra került a választásod, úgy ajánljuk az X-Epil Gyantázás utáni lemosó olaját, amely azonnal megoldást nyújt a bőrön maradt gyantamaradványok hatékony és kíméletes eltávolításában, miközben hidratálja és nyugtatja a gyantázott területet.  

4. Bőrnyugtatás:

Utolsó lépéseként a tiszta bőrfelület ápolására az X-Epil Szőrtelenítés utáni nyugtató gélt ajánljuk, melynek segítségével csökkentheted a bőr szőrtelenítés utáni irritációját és elősegítheted a bőr mihamarabbi regenerációját. Összetevői révén nyugtatja és hidratálja a bőrfelületet. Használata minden típusú szőrtelenítés után javasolt.

Legyen a szőrtelenítés is egy élmény, akárcsak úgy, mint egy arcápolás! 😃