×

Idén ismét Superbrands díjas az X-Epil

A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága 2017 tavaszán tizenharmadik alkalommal ítélte oda a Superbrands díjakat. Az X-Epil 3. alkalommal nyerte el az elismerő díjat.

Hazánkban 2004-ben indult a Superbrands program, melynek célja nemzetközi szinten elismerni a régóta piacon lévő és kivételes sikereket reprodukáló fogyasztói, illetve üzleti márkákat. A program azóta is töretlen sikernek örvend és mára a Superbrands díj nem csak szakmailag történő elismerés, hanem a nagyközönség számára is ismert védjegy, amely nagymértékben meghatározza és befolyásolja a vásárlói szokásokat.

X-Epil minőség, X-Epil meghízhatóság minden női kérdésben.

Számunkra a Superbrands nem csak egy díj, hanem visszaigazolás arról, hogy jó amit csinálunk. A Superbrands egy védjegy, amely értéket teremt és biztosítja a fogyasztót arról, hogy valóban megbízható és felhasználóbarát terméket választ. A független szakemberekből álló zsűri idén 3. alkalommal ítélte a hazai fejlesztésű X-Epil-nek a „kiváló márka” elismerést. Termékfejlesztéseinknek köszönhetően igyekszünk olyan kézzelfogható előnyöket nyújtani, amelyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek.

Rendkívül büszkék vagyunk az elismerésre és bízunk benne, hogy vásárlóink továbbra is kitartanak mellettünk. 

X

Iratkozz fel az exkluzív ajánlatokra!

Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

Melyik szőrtelenítő terméket válasszam?

Mutasd a hozzám illő terméket
© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK