×

Simaság télen-nyáron… és ősszel is

Elteltek már azok az idők, amikor azt hittük, hogy a szőr csak nyáron nő. Akkor is tudtuk persze, hogy nem, de mivel ősszel és télen nem mindig villan ki lábunk a szoknya alól, ezért nem fektettünk rá hangsúlyt, nem fordítottunk rá időt, hogy ugyanolyan sima, selymes bőrünk legyen, mint a meleg, napsütéses napokon.

Pedig a  gyengéden ápolt láb, hónalj és bikini vonal, nemcsak a fürdőruha szezonban fontos. Azonkívül, hogy komfort érzetünket növeli, mára már a jól ápoltság egyik alapkövetelménye lett. Hála az innovációnak igény szerint választhatunk a különböző szőrtelenítési technikák és termékek közül. Az X-Epil termékkínálatából könnyedén kiválaszthatod az általad kedvelt szőrtelenítő terméket. Legyen szó fájdalommentes, de gyors vagy tartósabb szőrtelenítési eljárásról az X-Epil mindegyikre nyújt megoldást. Nem is egyet! Nézd végig termékkínálatunkat, válassz  és tapasztald meg a sima, selymes bőr érzését!

Keresd az aktuális X-Epil akciókat az X-Epil termékeket árusító üzletekben és a www.alveolashop.hu oldalon!

X

Iratkozz fel az exkluzív ajánlatokra!

Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

Melyik szőrtelenítő terméket válasszam?

Mutasd a hozzám illő terméket
© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK